21 listopada br. firma Jars zaprasza na szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym – przegląd przepisów prawnych obowiązujących w branży spożywczej. Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada.
Zakres szkolenia:
-
Historia tworzenia prawa wspólnotowego
-
Rozporządzenie 178/2002 ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego
-
Obowiązki producentów w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz jakości handlowej
-
Pakiet higieniczny: rozporządzenia 852/2004, 853/2004, 854/2004,
-
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
-
Chemiczne zanieczyszczenia żywności
-
Materiały do kontaktu z żywnością
-
Stosowanie substancji dodatkowych
-
Znakowanie produktów spożywczych
-
Kompetencje organów kontroli
Miejsce szkolenia: JARS Sp. z o.o. Łajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo
Koszt szkolenia:
450 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy
400 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy
Przy zgłoszeniu do 30 października 2013 r. organizator udziela 10-proc. rabatu!
Koszt szkolenia obejmuje: wykłady, materiały ze szkolenia, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada drogą e-mailową pod adresem: info@jars.pl.
Więcej informacji: Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. konsultacji i szkoleń,
e-mail: w.bogusz@jars.pl, info@jars.pl
tel. 22 783 17 34
mobile: 664 195 394
Zobacz zaproszenie na kolejne szkolenie firmy JARS
Szkolenie dla producentów czekolady i wyrobów czekoladowych