...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Stuttgart szykuje się na Südback

W terminie 19-22 października br. w Stuttgarcie odbędzie się 24. edycja najważniejszej imprezy wystawienniczej dla rzemiosła piekarsko-cukierniczego w Niemczech – targów Südback. Pod wieloma względami impreza zapowiada się lepiej, jak zapewniają organizatorzy.

Ostatnia edycja targów Südback zakończyła się pełnym sukcesem dzięki wysokiej jakości oferty przedstawionej przez wystawców i fachowości zwiedzających. Ofertę zaprezentowaną przez 521 wystawców z 13 krajów (w tym z Polski) obejrzało ponad 32 000 zwiedzających. Tegoroczna edycja już teraz zapowiada się lepiej – podczas tegorocznej edycji zostanie zaprezentowana oferta 570 firm z 19 krajów (stan na początek lipca, na 3 miesiące przed targami). Powiększona została również o 20% powierzchnia wystawiennicza i obecnie przekracza 50 000 m2.

Targi Südback koncentrują się na prezentacji zarówno sprawdzonych, tradycyjnych produktów, jak również innowacyjnych technik produkcji, nowatorskich maszyn i urządzeń oraz trendów, które będą obowiązywać w branży w nadchodzącym okresie. Südback odwiedzają kompetentni specjaliści (blisko 100% zwiedzających to goście branżowi) ze wszystkich firm związanych z branżą, m.in. z piekarni, cukierni, kawiarni, kafeterii, lodziarni, snack barów, gastronomii, hotelarstwa, sektorów fast-food i żywienia zbiorowego.

Forum Trendów i Nowości

Targi Südback to również platforma wymiany informacji i wiedzy o branży. Odwiedzający nie tylko mogą zapoznać się z najnowszą ofertą dla branży prezentowaną przez wystawców, ale również poszerzyć wiedzę poprzez udział w forach, prezentacjach i pokazach „na żywo” oraz konkursach będących częścią ciekawego program ramowego towarzyszącego targom. Na szczególne zainteresowanie zasługują Forum Trendów w Piekarnictwie oraz Forum Trendów w Cukiernictwie.


Targi Südback promują nowatorskie i innowacyjne produkty oraz koncepcje pojawiające się w branży piekarsko-cukierniczej. Służy temu konkurs Südback Trend Award, który wyróżnia najnowsze innowacyjne produkty i rozwiązania dla branży piekarsko-cukierniczej.

Zarezerwuj bilet

19-21 października targi będą otwarte w godzinach 9.00-18.00. Bilety można nabyć w kasie targów lub w przedsprzedaży – szczegóły w Przedstawicielstwie Targów Stuttgarckich w Polsce.

Więcej informacji:

Aneta Kuźmińska
tel. 22 620 72 98, e-mail: kuzminska@eurotargi.com

 

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji