7-10 września br. zapraszamy piekarzy i cukierników do Lublina na Strefę Mistrza, która odbędzie się podczas Targów BAKEPOL. Tym razem zainspirujemy pieczywem z dodatkami oraz przekąskami o wysokich walorach smakowych i odżywczych. W programie również wykłady z udziałem ekspertów i wiele niespodzianek.
Strefa Mistrza, czyli Strefa dobrego smaku i nowych pomysłów, to projekt, który nasza redakcja organizuje wspólnie z Partnerami już od roku. Od początku stawiamy na zróżnicowaną tematykę i najlepszych technologów z różnych firm. Postawiliśmy sobie za cel również rzetelnie informować, kierując się aktualnymi problemami czy zagadnieniami ważnymi dla piekarzy i cukierników – stąd każda Strefa MB gości ekspertów, doświadczonych wykładowców z różnych dziedzin.
Nie inaczej będzie w Lublinie na Targach BAKEPOL. 7-10 września br., w Strefie wyposażonej w nowoczesny sprzęt, zaproszeni technolodzy poprowadzą pokazy technologiczne, prezentując nowe receptury na pieczywo i oryginalne przekąski, które idealnie wpasują się w jesienno-zimową ofertę piekarni i cukierni. Jak zapewniają, pomysły zawsze czerpią z tradycji, ale każdy produkt jest dopasowany do potrzeb współczesnego konsumenta dbającego o zdrowie. Zaskoczą zatem nie tylko nowym asortymentem, ale też doborem prozdrowotnych dodatków.
Dla zwiedzających, którzy chcą wiedzieć więcej, ciekawie zapowiada się program wykładów. W Lublinie będzie okazja posłuchać krótkich, ale treściwych wykładów w zakresie znakowania pieczywa i wyrobów cukierniczych, bezpieczeństwa produktów zbożowych oraz skutecznego marketingu. Wśród wykładowców są nasi autorzy: specjalistka ds. żywności Wioletta Bogusz-Kaliś oraz ekspert od skutecznego marketingu Michał Rusek.
Strefa Mistrza na skróty
Pokazy technologiczne, prezentacje i wykłady w programie Strefy Mistrza „Pieczywo w różnych odsłonach”:
- wypieki, które Cię zaskoczą – czyli prezentacja nowych receptur na pieczywo i wyroby cukiernicze
- zdrowe pieczywo dla wszystkich z cennymi dodatkami zbóż, ziaren i błonnika i cennych minerałów
- oryginalne snacki: zdrowa alternatywa na śniadanie do szkoły i pracy
- sztuka sprzedaży w piekarni i cukierni
- prosty i skuteczny marketing przez Internet
- wartość odżywcza pieczywa i przekąsek na bazie pieczywa
- jak obniżyć zawartość akrylamidu w produktach zbożowych?
Strefa Mistrza z niespodziankami
Dla odwiedzających Strefę MB redakcja Mistrza Branży oraz partnerzy przygotowali liczne niespodzianki:
- wartościowe prezenty,
- bonusy na usługi,
- oraz 3 bezpłatne egzemplarze najnowszej książki naszej autorki, dr inż. Joanny Tokar, pt.: „Samodoskonalenie menedżerów – rozwój kompetencji przywódczych”. Każda książka z życzeniami i autografem Pani Joanny!
Zapraszamy do Strefy Mistrza
7-10 września 2013 r.
pawilon A, stoisko 6
Polecane wydarzenia w Strefie Mistrza na BAKEPOL 2013:
- Bezpłatne konsultacje z marketingu na targach BAKEPOL w Lublinie
- Akrylamid w produktach zbożowych – Targi BAKEPOL w Lublinie
- Jak właściwie opracować tabelę wartości odżywczych – Targi BAKEPOL w Lublinie
- Nowe zasady znakowania żywności na targach BAKEPOL w Lublinie
Partnerzy Strefy Mistrza
Przyjdź – zobacz – zyskaj z Mistrzem Branży!