...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Strefa Mistrza: „Pieczywo w różnych odsłonach” na BAKEPOL

7-10 września br. zapraszamy piekarzy i cukierników do Lublina na Strefę Mistrza, która odbędzie się podczas Targów BAKEPOL. Tym razem zainspirujemy pieczywem z dodatkami oraz przekąskami o wysokich walorach smakowych i odżywczych. W programie również wykłady z udziałem ekspertów i wiele niespodzianek.

Strefa Mistrza, czyli Strefa dobrego smaku i nowych pomysłów, to projekt, który nasza redakcja organizuje wspólnie z Partnerami już od roku. Od początku stawiamy na zróżnicowaną tematykę i najlepszych technologów z różnych firm. Postawiliśmy sobie za cel również rzetelnie informować, kierując się aktualnymi problemami czy zagadnieniami ważnymi dla piekarzy i cukierników – stąd każda Strefa MB gości ekspertów, doświadczonych wykładowców z różnych dziedzin.

Nie inaczej będzie w Lublinie na Targach BAKEPOL. 7-10 września br., w Strefie wyposażonej w nowoczesny sprzęt, zaproszeni technolodzy poprowadzą pokazy technologiczne, prezentując nowe receptury na pieczywo i oryginalne przekąski, które idealnie wpasują się w jesienno-zimową ofertę piekarni i cukierni. Jak zapewniają, pomysły zawsze czerpią z tradycji, ale każdy produkt jest dopasowany do potrzeb współczesnego konsumenta dbającego o zdrowie. Zaskoczą zatem nie tylko nowym asortymentem, ale też doborem prozdrowotnych dodatków.

Dla zwiedzających, którzy chcą wiedzieć więcej, ciekawie zapowiada się program wykładów. W Lublinie będzie okazja posłuchać krótkich, ale treściwych wykładów w zakresie znakowania pieczywa i wyrobów cukierniczych, bezpieczeństwa produktów zbożowych oraz skutecznego marketingu. Wśród wykładowców są nasi autorzy: specjalistka ds. żywności Wioletta Bogusz-Kaliś oraz ekspert od skutecznego marketingu Michał Rusek.

Strefa Mistrza na skróty

Pokazy technologiczne, prezentacje i wykłady w programie Strefy Mistrza „Pieczywo w różnych odsłonach”:

- wypieki, które Cię zaskoczą – czyli prezentacja nowych receptur na pieczywo i wyroby cukiernicze
- zdrowe pieczywo dla wszystkich z cennymi dodatkami zbóż, ziaren i błonnika i cennych minerałów
- oryginalne snacki: zdrowa alternatywa na śniadanie do szkoły i pracy
- sztuka sprzedaży w piekarni i cukierni
- prosty i skuteczny marketing przez Internet
- wartość odżywcza pieczywa i przekąsek na bazie pieczywa
- jak obniżyć zawartość akrylamidu w produktach zbożowych?

Strefa Mistrza z niespodziankami

Dla odwiedzających Strefę MB redakcja Mistrza Branży oraz partnerzy przygotowali liczne niespodzianki:
- wartościowe prezenty,
- bonusy na usługi,
- oraz 3 bezpłatne egzemplarze najnowszej książki naszej autorki, dr inż. Joanny Tokar, pt.: „Samodoskonalenie menedżerów – rozwój kompetencji przywódczych”. Każda książka z życzeniami i autografem Pani Joanny!

Zapraszamy do Strefy Mistrza
7-10 września 2013 r.
pawilon A, stoisko 6

 

Polecane wydarzenia w Strefie Mistrza na BAKEPOL 2013:

 

 Partnerzy Strefy Mistrza


Przyjdź – zobacz – zyskaj z Mistrzem Branży!

 

Polecamy nasz katalog nowości targowych BAKEPOL 2013



Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji