Receptury
Lista artykułów
Zobacz pełną listę receptur-
-
Tarty – sposób na warzywa i owoce sezonowe w piekarni 0
Zalecenia dietetyków, kampanie edukacyjne i promocyjne, akcje w szkołach, spoty telewizyjne – te wszystkie działania przypominają nam o pięciu porcjach warzyw i owoców dziennie. Mimo powszechnej wiedzy na temat zdrowego odżywiania nie zawsze jesteśmy w stanie zjeść aż tyle.
więcej -
-
Chleb bezglutenowy 0
autorka: Anna Archacka-Siermińska– szef kuchni w restauracji Wino&Friends w Warszawie
więcej -
Chleb orkiszowy 0
autorka: Anna Archacka-Siermińska – szef kuchni w restauracji Wino&Friends w Warszawie
więcej -
Chleb pabianicki na maślance 0
autor: Wiesław Bober, executive chef hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
więcej -
Chleb orkiszowy z miodem spadziowym 0
autor: Piotr Mielczarek – mistrz w zawodzie kucharza, szef kuchni w Restauracji Kantyna w Poznaniu
więcej