
Receptury na Wielkanoc - zbiór archiwalny 0
Zbliża się okres wielkonocny. Przygotowaliśmy zbiór achiwalnych receptur Mistrza Branży z lat 2019-2024.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Zbliża się okres wielkonocny. Przygotowaliśmy zbiór achiwalnych receptur Mistrza Branży z lat 2019-2024.
więcejPoznaj wyjątkową recepturę na chleb autorstwa jedynej Polki, która jest wykwalifikowaną bread sommelierką, Aleksandry Bednarek.
więcejTłusta, a jednocześnie lekka. To musi być cynamonka! Czy tej jesieni stanie się tym czym jagodzianka była latem? Może okazać się hitem każdej piekarni czy cukierni, jeśli zostanie odpowiednio wykonana i będzie zawierać dobrej jakości cynamon.
więcejDynia - symbol jesieni, koniecznie musi znaleźć się jako składnik sezonowej oferty piekarni oraz cukierni. Z czym ją połączyć? Najlepiej z aromatycznym i wyrazistym cynamonem. Oto przepis na iście jesienny sernik!
więcejAmbasador marki Terravita, mistrz cukiernictwa Paweł Mieszała, pokaże Wam różne tipy i sekrety cukiernicze.
więcejNieodłączny element każdego tortu. Idealny to tynkowania, dekorowania i przekładania. Oto pierwsza część naszego kompendium wiedzy na temat kremów.
więcejIdealny wybór na śniadanie, lunch czy deser? Croissant! Może być serwowany sauté, w wersji słodkiej i wytrawnej. A zawsze będzie zachwycać maślanym smakiem i lekką teksturą. Oczywiście o ile jest poprawnie wykonany. Jak to zrobić?
więcej