
Tort brownie z pomarańczowo-orzechową nutą 0
autor: Michał Iwaniuk – szef cukierni w Air Port Hotel Okęcie
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Michał Iwaniuk – szef cukierni w Air Port Hotel Okęcie
więcejautor: Florent Cheveau – 36-letni pastry chef w MGM Grand Hotel & Casino w Las Vegas (USA), laureat World Chocolate Masters 2018
więcejautor: Leonardo di Carlo – włoski mistrz cukiernictwa z prawie 30-letnim doświadczeniem zawodowym.
więcejSą kruche, słodkie i czerwono-białe. Zobaczcie przepis na patriotyczne makaroniki Małgorzaty Kalemby-Drożdż.
więcejWiosna i lato to te pory roku, gdy szczególnie chętnie odpoczywamy na łonie natury. Trudno sobie wyobrazić ten czas bez popularnego grilla. Bogatą ofertę mięs i wędlin warto uzupełnić atrakcyjnymi propozycjami z piekarni!
więcejNadchodzi czas na polskie owoce, m.in. soczyste jabłka. W tym tutorialu przestawiam recepturę na ciastka francuskie z jabłkami. Równie świetnie będą komponować się maliny, jagody, gruszki, które nadadzą oryginalny smak przypisany do naszej cukierni.
więcej