...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Plus Sp. z o.o., materiał promocyjny

Babka cięta z metra

Ciekawy system sprzedaży – CIĘCIE Z METRA – klient sam decyduje o ilości produktu bezpośrednio przy ladzie.

 RECEPTURA

1000 g Babka Cięta z Metra (Bakels)
1100 g cukru
1200 g jaj
950 g oleju
100 g wody

Wszystkie składniki połączyć, mieszać przez 6 min. rózgą na wysokich obrotach. Masę wylać do niesmarowanych blach wyłożonych na dnie papierem pergaminowym. Naważka na jedną blachę – 1,40 kg. Piec w temperaturze 160oC przez 60 minut przy zamkniętym kominie.



Dystrybutor:
PPU Plus Sp. z o.o. ul. Tuwima 98, Łódź
tel. 42 674 69 45; 42 674 52 24
e-mail: zamowienia@plus.biz.pl
www.plus.biz.pl

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Plus Sp. z o.o. Hurtownia dodatków piekarniczych i cukierniczych

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji