Receptury
Lista artykułów
Zobacz pełną listę receptur-
-
-
Stefanka, czyli mazurek mojej Mamy 0
autorka: Sylwia Grodzka-Haba – właścicielka cukierni Pani Foremka z Mysłowic
więcej -
Nowa pascha 0
autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
więcej -
Lodowe snacki – czarny bez i biała czekolada 0
autor: Tomasz Szypuła, aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
więcej -
Jajka sadzone na słodko 0
autor: Maciej Wiśniewski – szef cukierni w warszawskiej firmie cateringowej „Bracia Wiśniewscy”
więcej -
Deser ab ovo i ananasowy insert 0
autor: Michał Iwaniuk, Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie
więcej