
Babka korzenna z orzechami i migdałami 0
autor: Marcin Ignaszak – zastępca kierownika produkcji w dziale dekoratorni w Cukierni Sowa
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Marcin Ignaszak – zastępca kierownika produkcji w dziale dekoratorni w Cukierni Sowa
więcejautor: Marcin Hippe – autor bloga grahamka.blogspot.com
więcejautor: Małgorzata Haggu – autorka bloga kulinarnego www.codojedzenia.pl
więcejautor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu
więcejautor: Dorota Zieleńska-Stępień – z wykształcenia farmaceuta i biotechnolog, z pasji cukiernik i dekorator.
więcejautor: Dominika Muchalska – właścicielka cukierni „Legalne Słodycze” w Zabrzu.
więcejautor: Justyna Osiecka-Sułek – autorka kulinarnego bloga bistromama.pl
więcej