...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • MUST HAVE, czyli przybornik sugarcraftera

    MUST HAVE, czyli przybornik sugarcraftera 0

    Sugercrafter bez odpowiedniego zestawu podstawowych narzędzi jest jak artysta malarz bez palety i pędzli. W naszym warsztacie są packi, wałek, nożyk… i jeszcze parę dodatkowych akcesoriów, bez których trudno sobie wyobrazić pracownię prawdziwego sugarcraftera.

    więcej
  • Metody badania opakowań

    Metody badania opakowań 0

    Wszelkie materiały lub wyroby przeznaczone do bezpośredniego lub pośredniego kontaktu z żywnością, w tym materiały opakowaniowe i opakowania żywności, muszą spełniać określone wymagania.

    więcej
  • Rogale świętmarcińskie - wiecznie żywa tradycja

    Rogale świętmarcińskie - wiecznie żywa tradycja 0

    Na 11 listopada wielkopolscy cukiernicy wypiekają tony rogali świętomarcińskich. Wśród konsumentów cieszą się one dużym zainteresowaniem. Dla poznaniaków grzechem byłoby nie zjeść w tym dniu choćby jednego, wyjątkowo pysznego rogalika. Nie spotka się ich nigdzie indziej, bo jest to regionalna, wiecznie żywa tradycja.

    więcej
  • Recykling energii  - system odzysku ciepła  z wymiennikami MIWE

    Recykling energii - system odzysku ciepła z wymiennikami MIWE 0

    Czy to się opłaca? To najczęściej stawiane pytanie przez piekarzy. Jasne: z miłości do bliźniego nikt nie inwestuje w odzysk energii. Inwestycja musi się opłacać i możliwie szybko przynieść choćby częściowy zwrot pieniędzy. To ważny, ale nie jedyny czynnik.

    więcej
  • Normalny chleb – w prostocie siła

    Normalny chleb – w prostocie siła 0

    Chrupiąca skórka, niesamowity smak i aromat oraz długi termin świeżości... Brzmi jak bajka, tymczasem okazuje się, że to możliwe. Szczęśliwcy mieli okazję przekonać się o tym, kosztując takiego rarytasu m.in. podczas minionej edycji katowickich targów SweetTarg.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe