...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Z miłości do gości. I bezy.

    Z miłości do gości. I bezy. 0

    Na początku było marzenie. Kawiarnia w kameralnym miasteczku. Jej ciasta zasmakowały jednak wszystkim tak bardzo, że z trenerki stała się etatowym cukiernikiem. O wsparciu branży, pasji i o tym jak jej biznes dotknął obecny kryzys opowiada Marta Kwidzińska, właścicielka Besova - Kawiarnia z przyjemnością.

    więcej
  • Cukierniku, kucharzu! Upiecz bajgle z Tomaszem Korfelem

    Cukierniku, kucharzu! Upiecz bajgle z Tomaszem Korfelem 0

    Oto kolejny sprawdzony przepis Tomasza Korfela, który pomaga cukiernikom i kucharzom "przebranżowić się" w czasach epidemii. Choć z pewnością pomysł na chrupiącą bułeczkę zainteresuje każdego miłośnika wypieków. Tym razem Tomek zaprasza na krakowskie bajgle.

    więcej
  • Komunikacja wewnętrzna w dobie epidemii – zalecenia dla firm

    Komunikacja wewnętrzna w dobie epidemii – zalecenia dla firm 0

    Nieskuteczna komunikacja w firmie to koszt 40 tys. złotych rocznie. Liczba ta dotyczy jednak okresu, w którym funkcjonowanie firmy nie jest zagrożone przez globalną epidemię. W tej chwili kwota ta poszybowała w górę, a komunikacja wewnętrzna jest szansą na dalsze, sprawne funkcjonowanie firmy po epidemii.

    więcej
  • Kupuj lokalne wypieki - akcja społeczna

    Kupuj lokalne wypieki - akcja społeczna 0

    Los polskich piekarni, lodziarni i cukierni, ale też dostawców dla tych sektorów w dużej mierze zależy dziś od mobilizacji konsumentów. Akcja społeczna zainicjowana przez Polmarkus ma przyczynić się do wzrostu ich świadomości i kupowania od lokalnych producentów.

    więcej
  • Apel o nową Tarczę Antykryzysową. 19 postulatów Rady Przedsiębiorczości

    Apel o nową Tarczę Antykryzysową. 19 postulatów Rady Przedsiębiorczości 0

    – Dotychczas przyjęte rozwiązania nie chronią odpowiednio firm i miejsc pracy przed likwidacją – przekonują reprezentanci największych organizacji pracodawców i przedsiębiorców w Polsce skupionych w Radzie Przedsiębiorczości. 3 kwietnia organizacja wystosowała 19 postulatów, koniecznych do nowelizacji specustawy.

    więcej
  • ZT „Kruszwica” S.A. pomaga lokalnie

    ZT „Kruszwica” S.A. pomaga lokalnie 0

    Działając w realiach pandemii Spółka skupia swoje aktywności na trzech priorytetach: zapewnieniu bezpiecznych warunków pracy dla swoich pracowników, nieprzerwanym zaopatrzeniu rynku w swoje wyroby, oraz pomocy lokalnym społecznościom.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe