![Praca dla Technologa Cukiernika](/public/artykuly-sponsorowane/601/4681/601_4681_16753_136x94.jpg)
Praca dla Technologa Cukiernika 0
Polder Sp. z o.o, producent kajmaków i mas kajmakowych, podejmie współpracę z technologiem cukiernikiem
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Polder Sp. z o.o, producent kajmaków i mas kajmakowych, podejmie współpracę z technologiem cukiernikiem
więcej29-31 maja 2019 w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym Amberexpo w Gdańsku po raz kolejny odbędą się Targi Spożywczo-Gastronomiczne FOODEXPO - największe targi branży spożywczo-gastronomicznej w Polsce północnej skierowane do profesjonalnego odbiorcy. Patronat Honorowy nad targami sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
więcejTa pracownia to fenomen. Nie znajdziemy tu modnych kolorowych posypek ani rozmaitych nadzień. Tutaj nikt nie myśli o tym, by tradycyjny pączek z marmoladą (smażony na smalcu!) zmienił się nie do poznania. Ba! By cokolwiek się zmieniło w samej recepturze. A mimo to kolejki po pączki z Górczewskiej nie mają końca.
więcejWłosi zrobili krok ku powstrzymaniu oszustw w handlu. 19. grudnia 2018 weszły w życie przepisy, wedle których rozróżnione zostało pieczywo świeże i to o przedłużonej trwałości.
więcejW 2019 r. Ministerstwo Finansów przygotowało szereg zmian w prawie podatkowym. Warto się z nimi zapoznać, by nie narazić się na mandaty skarbowe. Niektóre przepisy obowiązują już od stycznia, trzeba jednak pamiętać również o tych, które są jeszcze na etapie projektu.
więcejW 2019 roku Kandy przechodzi w ręce następnego pokolenia. Kierowanie przedsiębiorstwem przejmie Dariusz Socik, związany z nim od dłuższego czasu, zarówno rodzinnie, jak i zawodowo, który swoją przyszłość łączy właśnie z tym miejscem.
więcejChcesz produkować rzemieślnicze lody na mistrzowskim poziomie? Szukasz wiedzy, która pozwoli Ci tworzyć autorskie gelato i wyróżnić się na rynku? A może szykujesz się do otwarcia własnej lodziarni i potrzebujesz solidnych podstaw, chcesz poznać technologię produkcji, umieć wybrać surowce i sprzęt?
więcej