25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Już w starożytności żądano „chleba i igrzysk!”, a w XVIII w. m.in. w wyniku drastycznego wzrostu cen pieczywa wybuchła rewolucja francuska. Współcześnie w Polsce, chociaż spożycie pieczywa spada, nadal jest ono towarem podstawowym, na który powinno być stać każdego.
Pieczenie ciasteczek to ważna część tradycji, dobra zabawa i... pretekst do zdrowej rywalizacji! Wszystkie te elementy były obecne podczas corocznego konkursu dla uczniów - Ciasteczkowy zawrót głowy. Znamy już jego wyniki!
Przed nami kolejna przełomowa chwila w historii polskiego cukiernictwa! Mariusz Górecki, zastępca szefa cukierni w Cukierni Pawlova, dostał się do półfinału prestiżowego konkursu Valrhona – Chocolate Chef Competition C3. Jako pierwszy Polak! Nasze gratulacje!!!
Stworzyłeś magiczny smak tortu na Boże Narodzenie? Pomożemy Ci stworzyć wokół niego świąteczną aurę. Odkryj walory masy cukrowej POP firmy Modecor i ciesz się przygotowaniami do świąt!
6 grudnia br. w uroczystej, ale rodzinnej atmosferze upłynęło tradycyjne spotkanie wigilijne braci piekarskiej, zorganizowane przez Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie (MTP).
Gdzie można znaleźć prawdziwe skarby? W Jasionce. To właśnie tam odbywa się kolejna Ekogala, na której znajdziecie najlepsze produkty ekologiczne, tradycyjne i z małych gospodarstw.
Efektywność zasobów w centrum uwagi, czyli jak powinny przebiegać procesy produkcji oraz łańcucha dostaw, by zaoszczędzić energię i zminimalizować straty żywności- oto czym zajmą się branżowi eksperci podczas targów oraz kongresu Angua FoodTec 2018 w Kolonii.