...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Mistrz Branży: Ciekawe historie, boska czekolada i nęcące kanapki

    Mistrz Branży: Ciekawe historie, boska czekolada i nęcące kanapki 0

    Co mają buty do początków jednego z najlepszych polskich cukierników Krzysztofa Ilnickiego? Czym zaskoczyła wschodząca gwiazda śląskiego lodziarstwa Paulina Salamończyk doświadczonych włoskich lodziarzy? W jakiej formie zaserwować czekoladę jesienną porą lub jakimi kanapkami zrobić konsumentom smaka? Więcej w listopadowym MB.

    więcej
  • Klient ma prawo do zwrotu wyrobów cukierniczych zakupionych online? 1

    Każda firma ma własny styl komunikacji z klientami, jednak są trendy, za którymi muszą podążać wszyscy. W dzisiejszych czasach każdy biznes musi działać online. Nie ominęło to również branży spożywczej. Jednym z najbardziej dynamicznie rozwijających się segmentów rynku e-commerce jest sprzedaż żywności przez internet.

    więcej
  • System informatyczny w sklepie firmowym

    System informatyczny w sklepie firmowym 0

    Sprzedaż przez sieć własnych sklepów firmowych to główny kanał dystrybucji wielu piekarni i cukierni w Polsce. Taki model wiąże się jednak z koniecznością zapewnienia łatwego i szybkiego dostępu do bieżących danych dla każdego sklepu.

    więcej
  • Sejm uchwalił podwyżkę zwalniającą z amortyzacji - z 3,5 do 10 tys. zł 0

    Przedsiębiorcy nie będą wpłacać zaliczek na PIT, jeśli te nie przekroczą 1 tys. zł, nie będą też musieli amortyzować środka trwałego tańszego niż 10 tys. zł – m.in. takie uproszczenia wprowadza nowelizacja przepisów o podatku dochodowym, którą właśnie przyjął Sejm. To dobra wiadomość dla właścicieli najmniejszych firm.

    więcej
  • Francuskie specjały i świąteczne aromaty - szkolenie

    Francuskie specjały i świąteczne aromaty - szkolenie 0

    Tarty, ptysie i eklery, czyli wszystko, co najlepsze w francuskiej cukierni pojawi się w listopadzie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Pod koniec miesiąc sala szkoleniowa wypełni się zaś bożonarodzeniowymi zapachami i smakami. Zapraszamy do apetycznej nauki z mistrzami!

    więcej
  • Od pojęć do praktyki, cz. 1

    Od pojęć do praktyki, cz. 1 0

    Moda na cukiernictwo francuskie i hiszpańskie znalazła w Polsce bardzo podatny grunt. Wraz z finezyjnymi monoporcjami, profiterolkami i całą masą petit gateau wzbogacił się nie tylko asortyment witryn w naszych cukierniach. Rzemieślnicy zyskali nowe techniki pracy, ale też zupełnie nowy zasób słów obcych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe