25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Miesiące przygotowań i ciężkiej pracy wydały słodki owoc - polska reprezentacja dekoratorów, Sweet Team Poland, na prestiżowym Cake International Birmingham zdobyła złoty medal i 2. miejsce w kategorii "praca zespołowa"!
Biznes choć słodki, to nie zawsze tak słodko jest go prowadzić. Zarządzanie cukiernią wymaga zaangażowania i wiedzy na temat specyfiki tej branży. Wraz z naszym partnerem, firmą NetPOS podpowiadamy, jak efektywniej zarządzać cukiernią przy wsparciu oprogramowania dla cukierni.
Cukierki rozpuszczalne czy – jak kto woli – rozpuszczalne gumy do żucia goszczą na polskim rynku od dobrych kilkunastu lat. Znani producenci stale zaskakują nas smakiem, jak i teksturą tych wyrobów, ale ich popularność wynika przede wszystkim z ich konsystencji. Konsystencji, która stanowi punkt krytyczny w całej produkcji.
We wrześniu 2015 r. ruszyła produkcja w nowo wybudowanym zakładzie piekarni Kłos. Celem inwestycji było unowocześnienie produkcji tak, by nie ucierpiała na tym wysoka jakość produktów, stanowiąca o marce Kłos od 25 lat. Równocześnie dążono do poprawy warunków pracy, które bez automatyzacji są ciężkim wysiłkiem fizycznym.
Oprogramowanie branżowe firmy CSB-System AG otrzymało wyróżnienie „System ERP 2016 roku”. Ta prestiżowa nagroda została przyznana po raz dziesiąty podczas dorocznego spotkania IT & Business, które odbyło się 5 października.
Szukam w pamięci migawek wspomnień, które układam w obrazy. Maluję słowami kolory, utrwalam uczucia, co zgasły. Przywołać chcę dawne smaki, co na końcu języka zostały, słodką historię o tych, co tak wiele już przeżyli, a tak ciągle im mało…