25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
13 uczniów wzięło udział w XI Pokazie Umiejętności Uczniowskich w Zawodzie Piekarz, organizowanym przez Piekarnię „Rogalik” Wiesławy i Janusza Dudków oraz Mirosławę Olczak z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Trzciance. To jedyny taki pokaz w całym byłym regionie pilskim.
Marka Grycan – Lody od pokoleń uważnie przygląda się zagranicznym rynkom, gdzie tendencje wzrostowe wróżą duże zyski. Firma skupi się w tym roku na rynkach zachodniej Europy.
Jakie będą najważniejsze tematy październikowego I Światowego Kongresu Piekarzy i Cukierników w Poznaniu? Dlaczego Święta Chleba to najskuteczniejsza forma promocji według Stanisława Butki, prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa? Czy w Polsce rośnie popyt na amarantus i czy kwiatki to dobry pomysł dla cukierników?
W połowie czerwca br. ukazała się Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego, przygotowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, a także 31 Cechów zrzeszonych w Izbie. Broszura została opracowana podczas wspólnych spotkań przedstawicieli Izb i Cechów w okresie od lutego do maja.
Przedsiębiorcy, którzy nie zatrudniają pracowników, mogą rozważyć zawieszenie firmy w trakcie urlopu. Pozwoli im to zaoszczędzić nawet tysiąc złotych w skali miesiąca.
Martin Braun, lider w branży cukierniczej i piekarniczej, z okazji Międzynarodowego Dnia Sernika (30 lipca) przygotował wyjątkową nowość – CHEESEQUICK Braun – najwyższej jakości mieszankę do przygotowywaniaserników na zimno, idealnych na lato.
Targi FOOD-to-GO to z pewnością najważniejsze i najbardziej wyczekiwane wydarzenie w branży gastronomicznej na północy Polski. V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO odbędą się w dniach 4-5 lutego 2015r. w Gdańsku i już budzą duże zainteresowanie.