...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Finał IX Mistrzostw Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu

    Finał IX Mistrzostw Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu 0

    Wielkopolska kontra Dolny Śląsk. Tak krótko można by podsumować tegoroczną edycję Mistrzostw Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu (19-21 października). Do Wrocławia przyjechało bowiem 52 piekarzy i cukierników głównie z tych województw. Pojawili się również zawodnicy z Bydgoszczy oraz przedstawiciele firmy Młyny Szczepanki.

    więcej
  • ZRP: Akademia Mistrza Szkolącego

    ZRP: Akademia Mistrza Szkolącego 0

    Z okazji Święta Edukacji Narodowej 24 października 2012 r. w Pałacu Chodkiewiczów (siedzibie Związku Rzemiosła Polskiego) w Warszawie odbędzie się Akademia Mistrza Szkolącego. Celem uroczystości jest podkreślenie roli mistrzów szkolących, którzy angażują się w nauczenie zawodu młodych adeptów rzemiosła.

    więcej
  • Nowości firmy Bakels podczas targów Polagra-Tech

    Nowości firmy Bakels podczas targów Polagra-Tech 0

    Firma Bakels Polska na targach Polagra-Tech 2012 przedstawiła najlepszą ofertę produktową szerokiemu gronu piekarzy i cukierników. Nowe, wzbogacone receptury Pieczywa Tygrysiego i Żyrafy, na bazie innowacyjnych surowców Tiger Pasta oraz Melon Mix, zaskakiwały pomysłowymi kształtami i nietypową skórką.

    więcej
  • Kanapka. Między slow i fast foodem

    Kanapka. Między slow i fast foodem 0

    Kanapka – genialny, prosty i smaczny sposób na szybką, sycącą, niedrogą przekąskę, czy to na śniadanie, szybki lunch w czasie pracy czy kolację. Bez zbędnych pozłacanych sztućców i porcelanowej zastawy – smakuje zawsze, ale pod warunkiem, że jest świeża, pachnąca i smaczna!

    więcej
  • Mars Inc. i zrównoważony przemysł kakaowy

    Mars Inc. i zrównoważony przemysł kakaowy 0

    Mars Inc. w 2011 roku przeznaczył 30 mln dolarów na inwestycje w zrównoważoną produkcję kakao. Kolejne nakłady finansowe na realizację wspólnych działań z konkurencyjnymi producentami z branży spożywczej przekazywane będą przez amerykańską firmę do 2020 r.

    więcej
  • MAMZ, Piotr Burzawa i przedszkolaki = dobra zabawa

    MAMZ, Piotr Burzawa i przedszkolaki = dobra zabawa 0

    Po wakacyjnej przerwie MAMZ ostro ruszył do pracy. 18 października w nowej pracowni w Jastrzębiu Zdroju odbyło się pierwsze szkolenie. Tym razem uczniowie kształcący się w zawodzie cukiernik i piekarz wyrabiali i formowali ciasto drożdżowe wspólnie z pełnymi wigoru przedszkolakami, pod okiem cukiernika Piotra Burzawy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe