...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Lodziarnie w zimowej odsłonie

    Lodziarnie w zimowej odsłonie 0

    Bardzo udany sezon lodowy 2018 przeszedł do przeszłości. Większość lodziarni została już zamknięta, ale te, które prowadzą sprzedaż przez cały rok zaczynają prawdziwą walkę o klienta. Jak będą przekonywać do jedzenia lodów zimą?

    więcej
  • Mak, lukier i certyfikaty

    Mak, lukier i certyfikaty 0

    Wielkimi krokami zbliża się święto najsłynniejszego rogala. Zgodnie z tradycją w Poznaniu twórcom oryginalnych świętomarcińskich słodkości będą wręczane certyfikaty. Zapraszamy do udziału w wydarzeniu!

    więcej
  • FestiwaLOVE we Wrocławiu. Kawowy maraton

    FestiwaLOVE we Wrocławiu. Kawowy maraton 0

    Urban Coffee Marathon stanowi część największego cyklu miejskich festiwali kawy w Europie Środkowej. We Wrocławiu udział w nim wzięło ponad 45 kawiarni. Maraton ogarnia Polskę i Europę. Odbywa się w Berlinie i Pradze, na polskim podwórku w Poznaniu, Warszawie, Trójmieście, Krakwie, Łodzi i Wrocławiu.

    więcej
  • Śląska drużyna śląskiej drożdżówki

    Śląska drużyna śląskiej drożdżówki 0

    Dwie wrocławskie inicjatywy – Wrocław Na Talerzu i Wrocławski Bazar Smakoszy – oraz piekarnie, cukiernie i pasjonaci wypieków połączyli swoje siły i przygotowali jedyną w swoim rodzaju drożdżówkę z historią w tle.

    więcej
  • Jak wyczarować świąteczną atmosferę?

    Jak wyczarować świąteczną atmosferę? 0

    Okres przed Bożym Narodzeniem to wyjątkowy czas dla branży piekarniczej, cukierniczej i horeca, wymagający odpowiedniej oprawy graficznej. Dlatego w ofercie firmy KRAM pojawiła się nowa seria opakowań z okolicznościowym nadrukiem.

    więcej
  • Spadająca konsumpcja mocno zmienia branżę piekarniczą

    Spadająca konsumpcja mocno zmienia branżę piekarniczą 0

    W Polsce je się coraz mniej pieczywa. Między 2010 a 2016 rokiem jego spożycie spadło aż o 1/4! Pod wpływem tych uwarunkowań krajowa branża piekarnicza przeszła ogromne zmiany. Przedsiębiorstwa, które chcą się dalej rozwijać muszą iść z duchem czasu.

    więcej
  • Pastry + chef = Mistrz Rosa

    Pastry + chef = Mistrz Rosa 0

    Choleryk? Perfekcjonista? Meloman? Bardziej Pastry czy po prostu Chef? Mistrz! Maciej Rosiński, trener polskiej kadry na mistrzostwa w Luksemburgu, przekonuje, że między kuchnią a cukiernią istnieje tylko cienka granica.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe