![Zainwestuj w nowości firmy MAGOREX](/public/artykuly-sponsorowane/104/1718/104_1718_5278_136x94.jpg)
Zainwestuj w nowości firmy MAGOREX 0
Firma MAGOREX - producent wyposażenia dla piekarni i cukierni, wprowadziła do oferty nowe, nieprzywierające pokrycie blach wypiekowych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma MAGOREX - producent wyposażenia dla piekarni i cukierni, wprowadziła do oferty nowe, nieprzywierające pokrycie blach wypiekowych.
więcejOgólnopolski Konkurs ART OF PACKAGING 2014 na najlepsze opakowanie rozstrzygnięty. Z radością informujemy, że decyzją Kapituły dwie etykiety realizowane w drukarni KDS: Aloe LiveBIO oraz etykieta na sok PAPAJA, otrzymały nominację w dwóch kategoriach.
więcejJuż po raz kolejny między 1 a 4 kwietnia 2014 młodzi adepci cukiernictwa, piekarstwa i wędliniarstwa zmierzą się w ogólnopolskich konkursach. Każdy z nich rozgrywany jest w trzech etapach: szkolnym, okręgowym-wojewódzkim i ogólnopolskim.
więcej28 marca odbyła się konferencja prasowa firmy InsERT nexo, oferującej nowej generacji systemy dla firm handlowych. Zintegrowane programy komputerowe usprawniają zarządzanie każdym przedsiębiorstwem, a szybki i skuteczny przepływ informacji pomaga w prowadzeniu firmy, skracając czas kontroli finansów i księgowości.
więcejJesienią 2014 Międzynarodowe Targi Poznańskie kolejny raz staną się areną najważniejszego spotkania branży technologii spożywczych. 28 września, w Dniu Piekarza i Cukiernika, rozpocznie się Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych, a 29 września dołączy Salon Technologii Spożywczych i razem potrwają do 2 października.
więcejO tym, jak mistrzostwa zmieniają podejście do lodów, jak rozwijają pomysł na lodziarnię, zaostrzają apetyty i czy zwycięstwo przyszło łatwo, rozmawiamy z Krzysztofem i Sylwią Klapec, Mistrzami Polski w Lodziarstwie 2014 r.
więcejJak najlepiej przygotować firmę na sprawną działalność na zmieniającym się polskim rynku? Jakie zbliżają się trendy w produkcji żywności i jak reagować na zmiany zapotrzebowania kontrahentów w branży spożywczej? – na te pytania udzieli odpowiedzi program Farm2Fork, który zostanie zaprezentowany podczas World Food Warsaw 2014.
więcej