SIGEP 2014 – 18.01-22.01.2014 0
Wkrótce zacznie się jedna z najważniejszych imprez branży lodziarskiej i cukierniczej. 18-22 stycznia w Rimini odbędą się Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa i Piekarstwa SIGEP 2014.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wkrótce zacznie się jedna z najważniejszych imprez branży lodziarskiej i cukierniczej. 18-22 stycznia w Rimini odbędą się Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa i Piekarstwa SIGEP 2014.
więcejŻywność ekologiczna oraz organiczna będzie jednymi z wiodących tematów zbliżających się Międzynarodowych Targów Żywności World Food Warsaw 2014. Impreza ma też na celu propagowanie idei „Clean Label – Czystej Etykiety”. Tej kwestii ma m.in. dotyczyć program konferencyjny przygotowywany na World Food 2014.
więcejLodziarskie Mistrzostwa Polski, Mistrzostwa w przygotowaniu deseru na talerzu, Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych oraz Wystawa tortów okolicznościowych – takie konkursy będą podgrzewać atmosferę targów Expo Sweet 2014. Sprawdźcie terminy i najnowsze regulaminy konkursów.
więcejWedel od stycznia rozpoczął nową kampanię reklamową dedykowaną dużym tabliczkom nadziewanym o smaku popularnych deserów. Akcja ma na celu zaprezentowanie nowego, unikatowego produktu, który skierowany jest do młodszej grupy konsumentów.
więcejStanisław Kalemba, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, objął honorowym patronatem tegoroczną edycję Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Przedsięwzięcie promujące rodzimą żywność realizowane jest czwarty rok. Od początku funkcjonowania jego honorowym patronem jest minister odpowiedzialny za resort rolnictwa.
więcejDnia 28.01.2014 r. (wtorek) o godzinie 10.00 w siedzibie naszej firmy przy ul. Jaracza 19 w Łodzi, odbędzie się szkolenie z zakresu nowoczesnych technologii piekarskich.
Zapoznaj się ze szczegółami i zarezerwuj miejsce już dzisiaj !
Wykwintność i kosztowność to najczęstsze synonimy trufli. I nie chodzi tu o najbardziej poszukiwany pod ziemią grzyb, który jest uznawany za najlepszy afrodyzjak, ale o pełne smaku i słodyczy nadzienia truflowe. Jakie składniki odpowiadają za ich niepowtarzalny smak i konsystencję?Jakimi metodami produkuje się te nadzienia?
więcej