25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju organizuje we współpracy ze Związkiem Rzemiosła Polskiego - konferencję dla mikro oraz małych i średnich przedsiębiorstw w ramach nowej perspektywy finansowej na lata 2014-2020.
Po dwóch latach przerwy Jawor reaktywuje Międzynarodowe Targi Chleba, ale ... w rozszerzonej formule i pod nową nazwą. Pierwsza edycja Święta Chleba i Piernika odbędzie się w Jaworze pod koniec sierpnia, 29-31 sierpnia 2014 r.
W ekologicznej produkcji żywności zabronione jest stosowanie wszelkich dodatków chemicznych. Zarówno surowce, jak i końcowy produkt mają być wolne od takich zanieczyszczeń. Dlaczego jest to tak ważne i czy trudno jest wdrożyć najważniejsze zasady produkcji ekologicznej w piekarni?
Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem naturalnych składników, zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji lodów oraz zagadnienia znakowania lodów - to zakres tematyczny najbliższego seminarium dla producentów lodów, które odbędzie się 30 stycznia 2014 r.
Mięciutkie i pełne nadzienia czy chrupiące, otoczone cukrem pudrem? 27 lutego 2014 r., w tłusty czwartek, przed takim dylematem staną Polacy. Z pewnością w tym dniu nie może zabraknąć ani pączków, ani faworków (chruścików), bo tak nakazuje tradycja! Przezorni cukiernicy i piekarze już planują, jak sobie ułatwić pracę.
Przez cały grudzień 2013 r. (z krótką świąteczną przerwą) w naszym portalu wrzało, gdy 19 receptur Mistrza oraz 14 receptur Uczniów walczyło o Wasze głosy! Najwyższa pora poznać zwycięzców świątecznego plebiscytu, który przyciągnął uwagę wielu internautów :)