...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Chleb na zdrowie

    Chleb na zdrowie 0

    Jak ubarwić nasz chleb powszedni i przy okazji zrobić z niego dobre źródło antyoksydantów? Czym go wzbogacić, by miał cechy żywności funkcjonalnej (prozdrowotnej)? Pod ręką mamy dodatki z dalekiego świata.

    więcej
  • Klasyka formowania i zawijania – rogalikarka Universum

    Klasyka formowania i zawijania – rogalikarka Universum 0

    Pierwszy model rogalikarki firmy Universum pojawił się w 1924 r. i do złudzenia przypominał niemiecką maszynę do szycia Singer. Od tamtego czasu rogalikarka zmieniła design, poprawiła ergono­mię i bezpieczeństwo, została udoskonalona, ale koncepcyjnie jest prawie niezmieniona. I wciąż niezawodna.

    więcej
  • Świąteczna witryna z 850 kg wedlowskiej czekolady

    Świąteczna witryna z 850 kg wedlowskiej czekolady 5

    Największy element witryny to choinka mierząca 2,60 m, ale pasjonaci czekolady i szczegółów znajdą tu o wiele więcej "smaczków". Niezwykłą dekorację, stworzoną przez mistrzów czekolady z Pracowni Rarytasów E.Wedel, pod okiem Maestro Czekolady Janusza Profusa, będzie można podziwiać do końca stycznia 2014 r.

    więcej
  • Już wkrótce pieczywo ze znakiem QAFP w sklepach

    Już wkrótce pieczywo ze znakiem QAFP w sklepach 0

    Zeszyt branżowy dotyczący pieczywa w ramach Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP otrzymał ostateczny kształt i został zaakceptowany przez branżę. Taką informację podał Wiesław Różański, prezes UPEMI, podczas konferencji prasowej "Ziarno pełne zdrowia", 4 grudnia br.

    więcej
  • Na koniec roku trzeba wycenić majątek firmy

    Na koniec roku trzeba wycenić majątek firmy 0

    Zbliżający się koniec roku oznacza dla wielu przedsiębiorców dodatkowe godziny spędzone w firmie. Do obowiązków przedsiębiorcy związanych z zamknięciem roku należy m.in. sporządzenie spisu z natury, inaczej remanentu czy inwentaryzacji. Spisany majątek trzeba wycenić.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe