Chleb na zdrowie 0
Jak ubarwić nasz chleb powszedni i przy okazji zrobić z niego dobre źródło antyoksydantów? Czym go wzbogacić, by miał cechy żywności funkcjonalnej (prozdrowotnej)? Pod ręką mamy dodatki z dalekiego świata.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Jak ubarwić nasz chleb powszedni i przy okazji zrobić z niego dobre źródło antyoksydantów? Czym go wzbogacić, by miał cechy żywności funkcjonalnej (prozdrowotnej)? Pod ręką mamy dodatki z dalekiego świata.
więcejNaszym klientom i partnerom życzymy zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku.
więcejPierwszy model rogalikarki firmy Universum pojawił się w 1924 r. i do złudzenia przypominał niemiecką maszynę do szycia Singer. Od tamtego czasu rogalikarka zmieniła design, poprawiła ergonomię i bezpieczeństwo, została udoskonalona, ale koncepcyjnie jest prawie niezmieniona. I wciąż niezawodna.
więcejNajwiększy element witryny to choinka mierząca 2,60 m, ale pasjonaci czekolady i szczegółów znajdą tu o wiele więcej "smaczków". Niezwykłą dekorację, stworzoną przez mistrzów czekolady z Pracowni Rarytasów E.Wedel, pod okiem Maestro Czekolady Janusza Profusa, będzie można podziwiać do końca stycznia 2014 r.
więcejZeszyt branżowy dotyczący pieczywa w ramach Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP otrzymał ostateczny kształt i został zaakceptowany przez branżę. Taką informację podał Wiesław Różański, prezes UPEMI, podczas konferencji prasowej "Ziarno pełne zdrowia", 4 grudnia br.
więcejZbliżający się koniec roku oznacza dla wielu przedsiębiorców dodatkowe godziny spędzone w firmie. Do obowiązków przedsiębiorcy związanych z zamknięciem roku należy m.in. sporządzenie spisu z natury, inaczej remanentu czy inwentaryzacji. Spisany majątek trzeba wycenić.
więcejStruktura rynku piekarskiego poddawana jest bezustannej weryfikacji. Obecnie pieczywo przebywa różną drogę od producenta do konsumenta.
więcej