...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Surowce mas czekoladowych

    Surowce mas czekoladowych 0

    W produkcji mas czekoladowych od 200 lat stosuje się te same surowce: masło kakaowe, proszek kakaowy, cukier, mleko oraz wanilię. Jakie problemy wiążą się z tymi ostatnimi?

    więcej
  • Program SweetTARG 2014

    Program SweetTARG 2014 0

    1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...

    więcej
  • Szkolenia z Anią Daraż

    Szkolenia z Anią Daraż 0

    Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na zaawansowane szkolenia w zakresie tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim, organizowane w trzech miastach Polski. Kursy poprowadzi znakomita artystka sugercraftingu Anna Daraż, uczennica brytyjskiego sugarcraftera Davida MacCarfrae’a.

    więcej
  • Raport "e-commerce pod szczęśliwą gwiazdką"

    Raport "e-commerce pod szczęśliwą gwiazdką" 0

    Co sprawiło, że ponad 60% właścicieli e-sklepów widzi zagrożenie dla e-handlu w konkurencji bezpośredniej a 37% w braku zaufania klientów? Czy social media stanowią wsparcie dla e-handlu? Skąd tak niskie zainteresowanie SEO? W jaki sposób zatem właściciele e-sklepów wspierają sprzedaż w sieci?

    więcej
  • Chleb w 5 testach

    Chleb w 5 testach 0

    Jak sprawdzić, który chleb smakuje „lepiej”? Czy dla różnych osób ten sam chleb będzie równie atrakcyjny w smaku? Co decyduje o pożądalności pieczywa? Jakie wyróżniki – cechy charakteryzu­jące smak i zapach chleba – wpływają na jego jakość ogólną? Aby uzyskać odpowiedź na powyższe pytania, potrzebne są badania sensoryczne.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe