25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Rosnący w skali globalnej niedobór talentów od wielu lat bada i komunikuje agencja zatrudnienia ManpowerGroup. Sytuacja ta sprawie, że konkurencja o pracowników staje się coraz bardziej zaciekła. Firmy będą więc bardziej niż kiedyś polegać na dostawcach usług RPO, aby pozyskiwać pracowników o odpowiednich kwalifikacjach.
W produkcji mas czekoladowych od 200 lat stosuje się te same surowce: masło kakaowe, proszek kakaowy, cukier, mleko oraz wanilię. Jakie problemy wiążą się z tymi ostatnimi?
1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...
Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na zaawansowane szkolenia w zakresie tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim, organizowane w trzech miastach Polski. Kursy poprowadzi znakomita artystka sugercraftingu Anna Daraż, uczennica brytyjskiego sugarcraftera Davida MacCarfrae’a.
Drożdżowa strucla, ciasta kruche czy francuskie, świąteczne babeczki z delikatną masą makową z białego maku? Tak, zwłaszcza w okresie Świąt Bożego Narodzenia! Spraw, żeby Twoje wypieki zyskały wyjątkowo delikatnego i wybornego smaku z nowym nadzieniem firmy Prospona.
Co sprawiło, że ponad 60% właścicieli e-sklepów widzi zagrożenie dla e-handlu w konkurencji bezpośredniej a 37% w braku zaufania klientów? Czy social media stanowią wsparcie dla e-handlu? Skąd tak niskie zainteresowanie SEO? W jaki sposób zatem właściciele e-sklepów wspierają sprzedaż w sieci?
Jak sprawdzić, który chleb smakuje „lepiej”? Czy dla różnych osób ten sam chleb będzie równie atrakcyjny w smaku? Co decyduje o pożądalności pieczywa? Jakie wyróżniki – cechy charakteryzujące smak i zapach chleba – wpływają na jego jakość ogólną? Aby uzyskać odpowiedź na powyższe pytania, potrzebne są badania sensoryczne.