25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Firma Brześć z początkiem listopada nawiązała współpracę z polską siecią supermarketów Eko Holding SA. W ramach umowy producent wyrobów cukierniczych będzie dostarczał do sklepów swój flagowy wyrób, słomkę ptysiową, w marce własnej Eko.
Sugercrafter bez odpowiedniego zestawu podstawowych narzędzi jest jak artysta malarz bez palety i pędzli. W naszym warsztacie są packi, wałek, nożyk… i jeszcze parę dodatkowych akcesoriów, bez których trudno sobie wyobrazić pracownię prawdziwego sugarcraftera.
Jakie znaczenie dla rentowności sklepów ma średni paragon i jak należy budować jego wartość? Można będzie dowiedzieć się na specjalistycznym szkoleniu z zakresu zarządzania sprzedażą skierowanym do piekarzy i cukierników.
Szukasz pomysłów na pączki? Czeka Cię inwestycja w smażalniki, nadziewarki, pomadziarki? Potrzebujesz fachowej porady i konkretnej informacji? Zapraszamy 19 listopada br. do piekarni pokazowej Hert w Warszawie na bezpłatne szkolenie z technologii produkcji pączków. Liczba miejsc ograniczona.
Wszelkie materiały lub wyroby przeznaczone do bezpośredniego lub pośredniego kontaktu z żywnością, w tym materiały opakowaniowe i opakowania żywności, muszą spełniać określone wymagania.
11 listopada w Poznaniu to nie tylko rocznica odzyskania niepodległości przez Polskę, ale także imieniny ulicy św. Marcina. To tutaj przez cały dzień trwa największy kiermasz jedynych takich rogali na świecie, wypiekanych przez wielkopolskich mistrzów cukiernictwa.