Wiosna z Plusem 0
11 marca przy zimowej aurze w Palmiarni Łódzkiej, usytuowanej w zabytkowym parku Źródliska pamiętającym łódzką arystokrację Scheiblerów i Herbstów, firma Plus z kilkoma producentami zorganizowała mini targi.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
11 marca przy zimowej aurze w Palmiarni Łódzkiej, usytuowanej w zabytkowym parku Źródliska pamiętającym łódzką arystokrację Scheiblerów i Herbstów, firma Plus z kilkoma producentami zorganizowała mini targi.
więcejSzanowni Państwo, World Trade Center Poznań oraz Partnerzy serdecznie zapraszają na: "FORUM DYPLOMACJI GOSPODARCZEJ"
więcejW jakim zakresie informacja publiczna może być upubliczniona? Jakie działania zmierzające do ochrony dobrego imienia mogą podjąć firmy, które znalazły się na liście 646 - zarówno firmy, które nie stosowały soli wypadowej, jak i te które stosowały fałszywą sól w dobrej wierze? Odpowiada Adam Odojewski z Kancelarii Prawnej Salans.
więcejDziękujemy za nadsyłanie zgłoszeń i udział w głosowaniu wszystkim użytkownikom naszego portalu. Cieszy nas fakt, że forma zabawy i przeglądu oferty bardzo przypadła Państwu do gustu. Zapraszamy do zakładki z plebiscytami
więcejPrzemysł spożywczy nauczył się skutecznie walczyć z zanieczyszczeniami, wypracowując metody chroniące żywność przed skażeniem lub eliminujące produkty już skażone. Jest jednak jeden rodzaj substancji szczególnie niebezpiecznej dla zdrowia której nie da się w 100% wyeliminować z produktów. Chodzi o mikotoksyny.
więcejGluten, odpowiedzialny za celiakię, nieodmiennie kojarzy się ludziom z chlebem i bułeczkami… mimo że jest on obecny zarówno w makaronie czy pierogach. Jednak czy to jest wystarczający powód, żeby artykuł opisujący niski poziom diagnostyki celiakii w Polsce tytułować „Chleb zabija powoli”?!
więcejJuż w sobotę 23 marca, o godz. 12.00, na fanpage’u Lidla, Paweł Małecki odpowie na wszystkie pytania miłośników cukiernictwa. Jego dobre rady z pewnością pomogą niejednemu początkującemu cukiernikowi.
więcej