Ferrari w świecie lodów 0
11, 13 lub 15 marca br. można się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari już rozpoczął swój marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
11, 13 lub 15 marca br. można się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari już rozpoczął swój marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.
więcejHurtownia Słodyczy Smakosz zaprasza na IV Tragi Lodowe, które odbędą się już 15 marca tego roku. Spotkanie w Centrum Kultury Śląskiej dla ciastkarzy i lodziarzy zaowocuje z pewnością wieloma nowymi pomysłami.
więcejFirma Plus zaprasza na wiosenne targi już w najbliższy poniedziałek! 11 marca o godzinie 12 odbędzie się spotkanie dla cukierników, piekarzy i lodziarzy.
więcejW 2013 roku spodziewamy się wzrostu produkcji pszenicy. Według marcowego raportu Organizacji Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa prognozy na ten rok są optymistyczne.
więcejW 2004 roku firma przejęła starą słodownię, gdzie zastała stuletnie instalacje do prażenia słodu, opalane węglem. Mieli wybór: kontynuować produkcję czy postawić na ilość i wytwarzać masowo słód pilzneński. Na szczęcie zarząd zdecydował się na produkcję słodów specjalnych, ekskluzywnych z bardzo wysokiej półki.
więcejLepiej zbudować piekarnię, która da młodym ludziom zawód, pracę i utrzymanie, niż uczyć ich od najmłodszych lat wyciągania ręki po chleb. Z takiego założenia wyszło Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci Słońca wspólnie z osobami wspierającymi ośrodek misyjny o. Dariusza Godawy w Kamerunie.
więcejFirma Skłodowscy Sp. z o.o. (www.meatland.pl), producent najwyższej jakości produktów mięsnych z wołowiny, ogłasza konkurs na najlepszą recepturę bułek do stekburgerów BOS.
więcej