![Oddaj swój głos! Trwa Plebiscyt na Produkty i Receptury Wielkanocne](/public/artykuly-sponsorowane/231/897/231_897_2466_136x94.jpg)
Oddaj swój głos! Trwa Plebiscyt na Produkty i Receptury Wielkanocne 0
Zdecyduj, kto zwycięży w naszym plebiscycie Produkty i Receptury Wielkanocne! Głosować można w kilku kategoriach! Wygrać można wiele atrakcyjnych nagród!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Zdecyduj, kto zwycięży w naszym plebiscycie Produkty i Receptury Wielkanocne! Głosować można w kilku kategoriach! Wygrać można wiele atrakcyjnych nagród!
więcejMłodzież reprezentująca Zespół Placówek Edukacyjno Wychowawczych w Lwówku Śląskim podczas Piątej Edycji Lodziarskich Mistrzostw Polski w ramach Expo Sweet 2013, to zespół, który pierwszy raz uczestniczył na tak prestiżowym poziomie wśród doskonałych i najdoskonalszych w Polsce Mistrzów – lodziarzy i cukierników.
więcej"Słodki Gaj" - tak Iga Sarzyńska zatytułowała swój majstersztyk, który nasza redakcja jednomyślnie przemianowała na "tort tysiąca kwiatów". Artystka swoją wygraną potwierdziła prym pań w konkursie Expo Sweet. Panowie: duet Maciej Pięta i Ryszard Wawrzyniak oraz Sebastian Pietrzyk musieli zadowolić się 2. i 3. miejscem.
więcejRzutem na taśmę Ola Sowa i Mariusz Buritta zwyciężyli w V Lodziarskich Mistrzostwach Polski, które były eliminacją do Pucharu Świata Lodziarzy Coppa del Mondo della Gelateria 2014 w Rimini. Szli łeb w łeb z reprezentacją Lodziarni Glorioza czy Jadwigą Czerwczak. Przełom nastąpił przy efektownej prezentacji ich deseru...
więcejKażdego roku w połowie marca do Tasovic (na Morawach) zjeżdżają pielgrzymki piekarzy i cukierników z różnych stron świata, żeby uczcić pamięć swojego patrona – św. Klemensa. W tym roku wyjątkowo spotkanie zorganizowano 9 marca. Zapisy na wyjazd dla chętnych z całej Polski trwają do 28 lutego.
więcej5 godzin wytężonej pracy, 5 duetów cukierników reprezentujących wysoki, wyrównany poziom i tylko 1 pierwsze miejsce. W tym roku młodość wygrała z doświadczeniem. Na podium stanął team Radosława Cichaczewskiego oraz Wojciecha Turosa z firmy Lotte Wedel z Warszawy.
więcejOdkąd sięgam pamięcią, rybka Nemo to bodaj najbarwniejszy i najciekawszy spośród projektów, które wykonałam do tej pory. Rybka Nemo nigdy się nie nudzi i wciąż jest na topie. Wielość różnych kształtów połączonych z jaskrawymi kolorami podbije serce każdego dziecka. Tak niesamowity efekt można osiągnąć w bardzo prosty sposób...
więcej