...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Co się będzie działo na SweetTarg 2013?

    Co się będzie działo na SweetTarg 2013? 0

    3-5 marca br. w Katowicach odbędą się IV Śląskie Targi Cukiernictwa, Piekarnictwa i Lodziarstwa SweetTARG. Szykują się 3 dni wypełnione bogatą ofertą wystawców oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Redakcja Mistrza Branży zadbała również o atrakcje na każdy dzień!

    więcej
  • Stal nierdzewna bez skazy

    Stal nierdzewna bez skazy 0

    Trudno sobie wyobrazić przemysł spożywczy bez stali nierdzewnej. Powierzchnie z tzw. nierdzewki są odporne na korozję oraz reakcje chemiczne. Jak wiadomo, łatwo je utrzymać w czystości, pod warunkiem że zastosujemy się do podstawowych zasad mycia i zabezpieczania przed zabrudzeniami.

    więcej
  • Panel dyskusyjny: Znakowanie środków spożywczych

    Panel dyskusyjny: Znakowanie środków spożywczych 0

    Redakcja „Mistrza Branży” zaprasza na panel dyskusyjny pt. „Znakowanie środków spożywczych”, który odbędzie się 4 marca br. o godz. 12. w specjalnej Strefie Mistrza Branży podczas SweetTargu. Spotkanie poprowadzi ekspert Zygmunt Cichoń z katowickiej Inspekcji Handlowej.

    więcej
  • EUROPA PEŁNA SMAKÓW na SweetTargu

    EUROPA PEŁNA SMAKÓW na SweetTargu 0

    3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbędą się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim trzydniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery!

    więcej
  • Stabilizująca rola emulgatorów

    Stabilizująca rola emulgatorów 1

    Odpowiednia lepkość mas czekoladowych to punkt wyjścia w produkcji różnorodnych wyrobów czekoladowych. Innej lepkości oczekujemy przy wytwarzaniu czystej tabliczki czekolady, innej przy czekoladach z dodatkami. Cała sztuka polega na kontrolowaniu oraz „kształtowaniu” lepkości masy. Kluczem są oczywiście emulgatory.

    więcej
  • Technologia One Shot

    Technologia One Shot 0

    Za jednym strzałem celnie podaje czekoladę i nadzienie do formy. Szybko, bezbłędnie i z zyskiem dla producenta. Dlaczego? Ponieważ technologia One Shot, którą dziś opisujemy, umożliwia produkcję pralin o zwiększonej zawartości nadzienia i pozwala zmniejszyć zużycie czekolady do 20%.

    więcej
  • Kupiłem sklep internetowy. Co dalej?

    Kupiłem sklep internetowy. Co dalej? 0

    Zainwestowałeś w internetowy kanał sprzedaży, wybrałeś branżę, przeanalizowałeś atuty konkurencji i potencjał rynku, wybrałeś domenę, hosting oraz platformę sklepu internetowego. Teraz musisz przygotować swój biznes do sprzedaży, czyli skonfigurować e-sklep.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe