Premium zacumowało w PORCIE RABKA 0
PORT RABKA funkcjonuje od prawie 20 lat. Od początku właściciele założyli, że firma będzie dostarczała produkty nieco droższe, ale wysokiej jakości. I przez tyle lat nie zmienili zdania.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
PORT RABKA funkcjonuje od prawie 20 lat. Od początku właściciele założyli, że firma będzie dostarczała produkty nieco droższe, ale wysokiej jakości. I przez tyle lat nie zmienili zdania.
więcejPolscy przedsiębiorcy będą mogli zarobić na oszczędzaniu prądu. Od 2013 r. wchodzi w życie system białych certyfikatów, który to umożliwi. Jednak zdaniem prof. Skoczkowskiego z Politechniki Warszawskiej skorzystają z niego tylko najwięksi.
więcejWielu klientów zadaje mi pytanie, które urządzenie do jogurtu mrożonego jest lepsze. Odpowiadam, że wszystkie są dobre, nie licząc chińskich i tych „polskich” z Chin. Poza tym o wyborze powinny decydować: wydajność, realna sprzedaż oraz zdrowy rozsądek.
więcejEuro-mania skutecznie ogarnia całą naszą branżę. Entuzjazm udzielił się również w tortownia.pl
więcejJuż 14 czerwca rusza Platforma Usług Elektronicznych ZUS. Nowy portal informacyjny umożliwi m.in. dostęp do konta ubezpieczonego, składanie dokumentów drogą elektroniczną, Centrum Obsługi Telefonicznej oraz System Kierowania Ruchem połączony z multimedialnymi ekranami informacyjnymi we wszystkich placówkach ZUS.
więcejDzisiaj polska reprezentacja zmierzy się z Rosjanami. Start o godz. 20.45 w Warszawie. Jak wyjdzie z tego spotkania nasza 11? Z tarczą czy na tarczy? Zapytaliśmy naszych piekarzy i cukierników...
więcejProjekt Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu rozwija się na całego. Właśnie dotarły do nas pierwsze opinie, zdjęcia, a nawet filmy z praktyk organizowanych na Mazurach oraz diagnoz, które odbywają się w Pomorskiej Akademii Kulinarnej.
więcej