25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Najlepszy chleb z fetym, z dodatkiem ogórków małosolnych czy kołocze z pszczyńskich i okolicznych piekarń/cukierń rozchodziły się jak świeże bułeczki. Gdzie? Na rynku w Pszczynie 20 maja br. podczas I Festiwalu Chleba i Kołocza.
Credin nie kazał długo czekać swoim klientom na kolejne seminarium. Miesiąc po ciasteczkowych rewelacjach przyszedł czas na pieczywo drobne. 15-16 maja br. do Sobótki przybyli rzemieślnicy z całej Polski, żeby zapoznać się z kompleksową ofertą pod kątem produkcji pieczywa drobnego.
Zostało niewiele czasu, żeby podszlifować formę. Piekarze i cukiernicy, panie i panowie, staną do emocjonującej rywalizacji na korcie tenisowym. Na poznańskim Kortowie 31 sierpnia - 2 września 2012 r. odbędą się XIV Mistrzostwa Polski Cukierników i Piekarzy w Tenisie.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego zaprasza na konferencję – „Jakość mąki – bezustanne wyzwanie dla młynarzy i piekarzy”.
Niewłaściwy sposób postępowania z odpadami, lekceważenie lub nieświadome naruszenie prawa w tym zakresie może słono kosztować piekarzy czy cukierników. W zasadzie odpady z tej branży są nieszkodliwe tylko z pozoru…
Poziom inflacji w kwietniu utrzymał się na poziomie 3,9 proc. r/r, sytuacja nie zmieniła się w stosunku do ubiegłego miesiąca. Czego możemy się spodziewać w niedalekiej przyszłości?