...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Stewia podbija branżę spożywczą?

    Stewia podbija branżę spożywczą? 0

    Stewia, ta niepozorna roślina o dużych możliwościach, coraz bardziej budzi zainteresowanie branży spożywczej. Produkowany z niej słodzik jest z powodzeniem stosowany we Francji i USA. Już pojawił się w napoju Fanta o obniżonej kaloryczności. Czy w Polsce też się przyjmie, niekoniecznie w napojach?

    więcej
  • Propagujemy czysty biznes

    Propagujemy czysty biznes 0

    Niedawno zakończyła się edycja programu Czysty Biznes pt. "Propagowanie czystego biznesu w Polsce", realizowana w latach 2007-2011. Firmy biorące udział nie tylko zmniejszyły koszty działalności, ale wyróżniły się na coraz bardziej ciasnym rynku.

    więcej
  • Rozwojowy Grycan

    Rozwojowy Grycan 0

    W ciągu dwóch najbliższych miesięcy Grycan otworzy lokal w w centrum handlowym Port Łódź w Łodzi. Jak donosi portal DlaHandlu.pl, na realizację czekają umowy podpisane m.in. z operatorami budowanej Galerii Katowickiej, a także Poznań City Center.

    więcej
  • Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności

    Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności 0

    Już teraz Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji: „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”. Termin: 22 luty 2012 r., tradycyjnie w Hotelu Marriott w Warszawie.

    więcej
  • Wyróżnij się Przyjazną Słodyczą

    Wyróżnij się Przyjazną Słodyczą 0

    Ogólnopolski program „Przyjazna Słodycz – słodycz, po którą warto sięgnąć!” trwa już prawie rok i skupia ponad 180 cukierni z całej Polski. Jak program działa w rzeczywistości, a przede wszystkim jak klienci reagują na „Przyjazną Słodycz” – sprawdziliśmy w jednej z katowickich cukierni.

    więcej
  • Opłacalny HACCP 1

    HACCP dość często jest postrzegany jedynie jako koszt. Tak naprawdę jest to system działający na korzyść przedsiębiorcy.

    więcej
  • Pfahnl od środka

    Pfahnl od środka 0

    Początki firmy Pfahnl sięgają 1476 r. To już 536 lat! Warto zobaczyć, jakie standardy w produkcji wdrożył austriacki potentat.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe