25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zaniżona zawartość tłuszczu i cukrów, zaniżona masa w odniesieniu do deklarowanej oraz złe oznakowanie produktów – to główne uchybienia producentów pieczywa półcukierniczego. IJHARS po raz pierwszy przeprowadził kontrolę tego rodzaju pieczywa.
Już w kwietniu firma GETH zaprasza na seminarium "Technologia chłodnicza w praktyce piekarniczej". Spotkanie zaplanowano w terminie 18-19 kwietnia 2012 r.
Po długich przygotowaniach, wielu rozmowach z przedsiębiorcami i pracownikami naszej branży pragniemy zaprezentować Państwu "Mistrza Branży". Co się kryje pod nową marką?
Powitaliśmy kolejny rok. Jest to czas, kiedy dokonujemy pewnych podsumowań, zastanawiamy się nad zmianami w naszym życiu, w tym także nad tym, jak zaoszczędzić przy coraz wyższych cenach.
W te święta niektóre sklepy z tradycyjną żywnością przeżyły prawdziwe oblężenie. W galeriach handlowych, gdzie okazjonalnie pojawiły się stoiska z wiejskimi smakami, smakoszy również nie brakowało. Jakie produkty cieszyły się zainteresowaniem klientów?
W ramach programu "Mój Rynek" na Śląsku powstaną pierwsze targowiska z produktami ekologicznymi i regionalnymi. Pieniądze z dotacji w wysokości 11,24 mln zł pozwolą na dofinansowanie 12 targowisk, czyli maksymalnie 1 mln zł na 1 obiekt.