...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Czy wiesz, jaka jest temperatura twoich lodów?

    Czy wiesz, jaka jest temperatura twoich lodów? 0

    Temperatura w konserwatorze do lodów często różni się od tego, co pokazuje sterownik, a to może powodować komplikacje nie tylko przy tworzeniu nowych smaków, ale przede wszystkim podczas ich sprzedaży do zewnętrznych punktów.

    więcej
  • Polskie truskawki – obalamy największe mity

    Polskie truskawki – obalamy największe mity 0

    Truskawki są tańsze niż w ubiegłym roku. Krajowe truskawki mamy od kwietnia do października. Można je odróżnić od importowanych, szypułka prawdę powie! – ta świeżych owoców jest soczyście zielona, sztywna i delikatnie odstaje od owocu. Co jeszcze warto wiedzieć o jednym z ulubionych owoców Polaków?

    więcej
  • Mniej cukru, ten sam smak

    Mniej cukru, ten sam smak 0

    Zjeść ciastko i mieć… zgrabną figurę. Zdrowe zęby. Sprawnie działający układ trawienny i silną odporność. Oto wymagania, przed którymi stawia branżę współczesny konsument. Okazuje się, że te oczekiwania są możliwe do spełnienia. Dołącz do programu PrzyjazneNIE-cukiernie i przekonaj się sam.

    więcej
  • Owocowo, kwieciście i słodko - nowe wydanie Mistrza Branży

    Owocowo, kwieciście i słodko - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Na jakie superowoce czekają Polacy tego lata? Jak obniżyć poziom cukru w produktach cukierniczych? Gdzie w Polsce serwuje się autentyczne japońskie słodkości? Jakie skarby znajdziemy w ogródku? I dlaczego emocje są w ciastkach równie ważne jak cukier, tłuszcz czy mąka? Zapraszamy do lektury nowego wydania!

    więcej
  • Ratujmy papugi - czekolada z misją

    Ratujmy papugi - czekolada z misją 0

    Niemiecka firma Meybol Cacao, produkująca wysokogatunkową czekoladę z ziaren importowanych z Peru, postanowiła zaangażować się w ochronę papug i lasów tropikalnych.

    więcej
  • Olej palmowy idzie w odstawkę

    Olej palmowy idzie w odstawkę 0

    Naukowcy z Uniwersytetu Technologicznego Nanyang w Singapurze i Uniwersytetu Malajskiego w Malezji znaleźli zdrowszą i bardziej ekologiczną alternatywę dla najpopularniejszego i równie niezdrowego oleju na świecie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe