...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Świąteczne Kreacje już w przedsprzedaży

    Świąteczne Kreacje już w przedsprzedaży 0

    Pierniki, serniki i... grzaniec! Kolejna publikacja z cyklu Kreacje zachwyca bogactwem świątecznych przepisów, różnorodnością i pięknymi zdjęciami. Właśnie ruszyła jej przedsprzedaż.

    więcej
  • Ciasto kruche

    Ciasto kruche 0

    Tym razem prezentujemy bogaty asortyment wyrobów, które mogą powstać z ciasta kruchego. W zależności od formy, sposobu składania, użytego nadzienia, drobnych modyfikacji w recepturze pole działania dla cukierników i piekarzy rozszerza się. Sprawdź, co może urozmaicić witryny cukierni i piekarni.

    więcej
  • Iba otwiera się na wymiar wirtualny

    Iba otwiera się na wymiar wirtualny 0

    Druga fala koronawirusa, która uderzyła w większość państw europejskich oznacza, że targi będą odbywać się głównie w przestrzeni wirtualnej. Iba dała właśnie odpowiedź na panującą sytuację.

    więcej
  • Ciach, o! - wyniki konkursu

    Ciach, o! - wyniki konkursu 0

    Dynia, śliwki, gruszki inne skarby jesieni zainspirowały naszych czytelników do stworzenia smakowitych ciast, które wzięły udział w konkursie organizowanym przez naszą redakcję “Ciach, o!”.

    więcej
  • Rogalowa tradycja musi być zachowana

    Rogalowa tradycja musi być zachowana 0

    Urodziny, imieniny i święta - mimo lock downu nadal się odbywają. Czy jednak wpłynie on na tradycję jedzenia rogali świętomarcińskich? Poznańska piekarnia Natural Bake Crafters zapowiada upieczenie rekordowej ilości rogali!

    więcej
  • Jula Smakula i słodkości w Internecie

    Jula Smakula i słodkości w Internecie 0

    Praliny, spready i konfitury, orzechy w karmelu i dużo innych - oto asortyment właśnie otwartego sklepu Ewy Drzewickiej, która podążając za trendem przeniosła się z swoimi słodkościami w przestrzeń Internetu.

    więcej
  • Tort dla Igi Świątek

    Tort dla Igi Świątek 0

    Jak wyglądały i smakowały słodkości przygotowane dla mistrzyni świata? O tym opowiada ich autorka - Ewa Drzewicka, właścicielka pracowni Jula Smakula, dla której to wyzwanie było również nie lada wyczynem.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe