...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Listopadowy Mistrz Branży. Master Bakerzy i chleb ponad podziałami

    Listopadowy Mistrz Branży. Master Bakerzy i chleb ponad podziałami 0

    W listopadowym Mistrzu Branży piekarz i pasjonatka rzemieślniczego chleba opowiadają o swojej pasji, własnym rozwoju i konkursie Master Baker Bakepol 2019. W tym wydaniu sięgamy drzew i oswajamy nowe smaki. Zastępujemy cukier błonnikiem pokarmowym, pokazujemy supermoc minikiwi oraz wciąż odkrywamy piękno w chlebie.

    więcej
  • Jak wprowadzić powtarzalność produkcji w piekarni w 2 minuty?

    Jak wprowadzić powtarzalność produkcji w piekarni w 2 minuty? 0

    Pamięta najróżniejsze receptury, szybko i dokładnie przelicza potrzebne ilości, nigdy nie myli się przy odważaniu surowców. Z RECEPTOREM 2.0 przygotowanie składników do wybranej receptury zawsze będzie powtarzalne i może zająć 2 minuty. Zobacz, jak to działa w praktyce.

    więcej
  • Bohaterowie czekolady

    Bohaterowie czekolady 0

    Zdolni, ambitni i nieustający w ciągłym dążeniu do perfekcji. Poznajcie historie i receptury Bohaterów Czekolady.

    więcej
  • Gluten Free EXPO po raz pierwszy w Krakowie

    Gluten Free EXPO po raz pierwszy w Krakowie 0

    Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz Targi w Krakowie połączyły siły, aby w dniach 8-9 maja 2020 r. po raz pierwszy zorganizować Gluten Free EXPO w Krakowie. Bezglutenowe święto zbiegnie się z XV Międzynarodowym Dniem Celiakii.

    więcej
  • Kultowe słodycze w roślinnej odsłonie

    Kultowe słodycze w roślinnej odsłonie 0

    „Uzdrowiła” przemysłowe słodycze, tworząc Błeno, Tłiks, Lajon, Milkiłej czy Szokobons. Obok batoników, ciasteczek, cukierków i pralinek na specjalne miejsce zasłużyły lody, kremy i desery. Wszystkie bez glutenu, utwardzonych tłuszczów, mleka czy laktozy. Naturalne i pyszne.

    więcej
  • Targi Branżowe Savpol 2019

    Targi Branżowe Savpol 2019 0

    9-20 października 2019 r. w hali widowiskowo-sportowej Arena Gliwice firma Savpol zorganizowała 4. edycję targów branżowych. Na ten jeden weekend Gliwice stały się światowym centrum piekarnictwa, cukiernictwa, lodziarstwa i gastronomii.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe