...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Piernik dźwignią biznesu – dlaczego warto mieć je w ofercie cukierni?

    Piernik dźwignią biznesu – dlaczego warto mieć je w ofercie cukierni? 0

    Nie tylko w okresie świątecznym i nie tylko w Toruniu - pierniczki mogą być wizytówką każdej cukierni przez okrągły rok. Zbliżające się Boże Narodzenie to jednak najlepsza okazja, by poznać i wykorzystać ich ogromny potencjał. Co takiego kryje się w tych małych ciastkach i jak mogą się przyczynić do sukcesu zakładu?

    więcej
  • Inwentaryzacja 2.0

    Inwentaryzacja 2.0 0

    Zbliża się okres inwentaryzacji, która często jest czasochłonna i bywa obarczona błędami. Czy możliwe jest jej wykonanie w sposób łatwy, szybki, wygodny i bezbłędny?

    więcej
  • Dociekliwość + spryt = smak

    Dociekliwość + spryt = smak 0

    Geek to człowiek nieprzeciętne dociekliwy. Ktoś, kto chce, a wręcz musi wiedzieć wszystko w dziedzinie, która go interesuje. Geek w kuchni rozłoży proces pieczenia, smażenia czy gotowania na czynniki pierwsze, przyglądając się dokładnie każdemu elementowi. Czy takie podejście pomoże osiągnąć smak idealny?

    więcej
  • Słodko, wytrawnie i pięknie - grudniowy Mistrz Branży

    Słodko, wytrawnie i pięknie - grudniowy Mistrz Branży 0

    W najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.

    więcej
  • O, Ela! Ooo Ciastko! Czyli kolejne smaczne odkrycie na Śląsku

    O, Ela! Ooo Ciastko! Czyli kolejne smaczne odkrycie na Śląsku 0

    Najpierw był Adam Borowicz, „synek” z Rudy Śląskiej, który zasłynął programem „To je Borowicz. Podróże ze smakiem”. Teraz przyszła pora na Elę Hurek, również z Rudy Śląskiej, która tworzy urodzinowe torty artystyczne, ma niebanalne pomysły na wypieki i stworzyła markę własną Ooo Ciastko.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe