...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Dzień Piekarza i Cukiernika

    Dzień Piekarza i Cukiernika 0

    15 marca obchodzimy Dzień Piekarza i Cukiernika. Jest to również wspomnienie świętego Klemensa Hofbauera (1751 - 1820) - austriackiego duchownego, patrona tych profesji.

    więcej
  • Jeśli nie cukier, to co?

    Jeśli nie cukier, to co? 0

    Stosowanie zamienników to coraz popularniejszy trend w cukiernictwie. Od kilku lat powstają kawiarnie oferujące wyłącznie asortyment dla klientów będących na dietach z różnymi wykluczeniami. Na rynku dostępne są zamienniki umożliwiające przygotowanie bezcukrowych wypieków, nawet takich, które trudno zrobić.

    więcej
  • Największy donut w Wielkiej Brytanii

    Największy donut w Wielkiej Brytanii 0

    Gigantyczny donut o średnicy 1,4 metra powstał w Wielkiej Brytanii. Został wypieczony przez firmę Project D na specjalne zamówienie, jako prezent na 40-te urodziny klientki.

    więcej
  • Pasja, finezja, zaangażowanie - recepta na pyszną czekoladę

    Pasja, finezja, zaangażowanie - recepta na pyszną czekoladę 0

    Jego czekolady są idealnym wyborem dla osób nietolerujących laktozy, diabetyków, ale też miłośników wyrafinowanych smaków. Do produkcji używa tylko trzech wyselekcjonowanych składników: miazgi kakaowej, tłuszczu kakaowego pochodzącego z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz fińskiego ksylitolu.

    więcej
  • Smaczne cukiernictwo w wersji wegańskiej? To możliwe!

    Smaczne cukiernictwo w wersji wegańskiej? To możliwe! 0

    Na całym świecie rośnie przekonanie o zbawiennym wpływie na zdrowie człowieka rezygnacji ze spożywania produktów zwierzęcych. Na tej fali obserwujemy pojawianie się nowych wegańskich restauracji i cukierni, a coraz więcej młodych ludzi wybiera dietę roślinną.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe