...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Jak najszybciej obliczyć wartości odżywcze?

    Jak najszybciej obliczyć wartości odżywcze? 0

    Wejście w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności to gorący temat. Ustalenie wielkości czcionki, konieczne oznaczanie alergenów czy podanie miejsca pochodzenia surowców to najmniej kłopotliwe obowiązki producentów.

    więcej
  • Kogut. Taka tradycja

    Kogut. Taka tradycja 0

    Nie da się zaprzeczyć, że mistrz piekarstwa Cezary Sarzyński na dobre zakogucił rodzinę, Kazimierz Dolny i przy okazji świat. Z koguta plecionego z ciasta chałkowego zrobił silną markę.

    więcej
  • Szkolenie z Sugarcraftingu: Figurki 3d

    Szkolenie z Sugarcraftingu: Figurki 3d 0

    Serdecznie zapraszamy na dwudniowe szkolenie z Figurek 3d. Uczestnicy szkolenia pod okiem znanej sugarcrafterki Katarzyny Gębickiej, będą mogli rozwinąć swoje umiejętności dekoratorskie właśnie w dziedzinie tworzenia figurek 3d

    więcej
  • Renata Martyna – cukiernik niepokorny

    Renata Martyna – cukiernik niepokorny 0

    Dla Renaty Martyny – jak dla każdego sugarcraftera – styl angielski to sztuka. Z tą różnicą, że zamiast fantazyjnego tortu w kształcie sukni ślubnej, instalacji igrającej z grawitacją czy modnych figurek bajkowych ona woli rzeźbić ciemne postacie powstańców warszawskich z karabinami w dłoniach, wykrzywionymi z bólu twarzami.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe