![Najnowszy przegląd firm szkolących](/public/artykuly-sponsorowane/900/2656/900_2656_8890_136x94.jpg)
Najnowszy przegląd firm szkolących 0
Wychodząc naprzeciw bogatemu i wciąż rozwijającego się rynku szkoleniowego w Polsce redakcja „Mistrza Branży” zbiera aktualną ofertę szkoleniową.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wychodząc naprzeciw bogatemu i wciąż rozwijającego się rynku szkoleniowego w Polsce redakcja „Mistrza Branży” zbiera aktualną ofertę szkoleniową.
więcejDo lutego 2016 r. jeszcze trochę czasu zostało, ale Gdańsk już szykuje się do targów FOOD-to-GO. Poprzednia edycja imprezy dla branży gastronomicznej cieszyła się dużym zainteresowaniem profesjonalistów, którzy pojawili się na targach w rekordowej liczbie. Sprawdź, wokół jakich tematów będzie się kręcić FOOD-to-GO 2016.
więcej19 czerwca br. w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Zabrzu-Rokitnicy oficjalnie otwarto nową siedzibę Piekarni Ciastkarni KŁOS. Choć nowa piekarnia zachwyca rozmachem i umaszynowieniem, firma KŁOS nie rezygnuje z tradycyjnych receptur i rodzinnego charakteru swojej działalności.
więcejPoznaj tajemnice czekolady, pozwól rozkwitnąć w twoich dłoniach cukrowym kwiatom i dowiedz się jak prowadzić własną pracownię dekoracji - zapoznaj się z wakacyjną ofertą szkoleń Akademii tortownia.pl i zarezerwuj miejsce na wybrany warsztat już teraz!
więcejJuż niebawem sklepy wielkoformatowe znikną z powierzchni miast. Nie będą potrzebne. Klienci wolą robić zakupy w domu za pomocą jednego kliknięcia. Nadchodzi nowa era branży spożywczej - internetowa - prognozuje na łamach Rzeczpospolitej Rafał Brzoska, prezes grupy Integer.pl.
więcejautor: Dorota Sępkowska, autorka bloga cooking for Emily, www.cookingforemily.pl
więcejW Rybnickich Konfrontacjach Cukierniczych nie było wygranych ani przegranych, ale to nie przeszkadzało przyznać główną nagrodę dla wyróżniającej się pracy młodych cukierników. Grand Prix oraz statuetkę „złote jabłko niezgody” zdobyły Roksana Zielińska i Karolina Zaczek z rybnickiego OHP za tort „Słodkie pozdrowienia z Rybnika”.
więcej