![Tort tęczowy](/public/artykuly-sponsorowane/947/2433/947_2433_8073_136x94.jpg)
Tort tęczowy 0
autorzy: Iwona Hukaluk, Marta Jastrzębska z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autorzy: Iwona Hukaluk, Marta Jastrzębska z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim
więcejautorzy: Julia Malak, Paulina Wolińska, Technikum Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.
Opiekun: Jadwiga Jabłecka
W branży piekarskiej i cukierniczej o wydajności i konkurencyjności decydują m.in. zastosowane metody kompletacji. W tym zakresie Grupa CSB oferuje wiele rozwiązań, jak: Pick-by-Scan, Pick-by-Light, Pick-to-Light, Pick-by-Voice, a także kompletację przy użyciu sorterów, których możliwości przedstawiamy w artykule.
więcejMarchewkowa baba, pascha w białej czekoladzie i tort z jajem sadzonym, czyli niezwykłe inspiracje na świąteczny stół specjalnie dla magazynu Mistrz Branży!
więcej