![Karmel bez tajemnic](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Karmel bez tajemnic 0
Karmel wraca do łask! Poznaj jego możliwości w sztuce dekoracji od podstaw z mistrzem cukiernictwa Piotrem Bajdą. W kwietniu w Akademii Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja” rusza cykl szkoleń „Karmel bez tajemnic".
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Karmel wraca do łask! Poznaj jego możliwości w sztuce dekoracji od podstaw z mistrzem cukiernictwa Piotrem Bajdą. W kwietniu w Akademii Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja” rusza cykl szkoleń „Karmel bez tajemnic".
więcej2015 r. to dla Modecor czas czekoladowych dekoracji! Włoski producent podjął współpracę z Davide Comaschi, zwycięzcą World Chocolate Master 2013, żeby zaoferować najlepsze rozwiązanie dla cukierników. O nowej kolekcji i współpracy z firmą Modecor opowiada mistrz świata Davide Comaschi.
więcejWielkanocne stoły tradycyjnie uginają się od jedzenia i smakowitych wypieków. Nie może na nich zabraknąć ciast, a szczególnie tradycyjnych mazurków. Cukiernicy dbają o ich piękne zdobienia i niepowtarzalną słodycz. W tym roku warto wypróbować nowe marmolady i nadzienia owocowe Poltino by wzbogacić smak wielkanocnych ciast.
więcejPodczas zbliżających się 19. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro przedstawiciele branży będą mogli zapoznać się z ofertą wystawców, jak również skorzystać ze specjalistycznych szkoleń z zakresu zarządzania i marketingu.
więcej13 marca odbędzie się III edycja akcji pod hasłem „Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz”. Lokale gastronomiczne w całej Polsce przekażą 10% od obrotu na rzecz dzieci opuszczonych i osieroconych - podopiecznych Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce. Wśród firm, które dołączyły do akcji, znalazła się nawet piekarnia!
więcejZa nami 6. edycja Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi. Rekordowa była nie tylko liczba wystawców (ponad stu), którzy mieli do dyspozycji aż dwie hale (łącznie ponad 5 tys. m2 powierzchni!), ale także odwiedzających.
więcejTrudno odmawiać ludziom prawa do wyboru między artykułami spożywczymi, w których zastosowano substancje dodatkowe, a tymi, które wyprodukowano bez ich udziału. To jest istota nowego unijnego rozporządzenia o przekazywaniu informacji m.in. o składzie produktów spożywczych.
więcej