WorldFood Warsaw – osładzamy biznes! 0
Rynek słodyczy w Polsce wciąż rośnie. W 2013 r. wyeksportowaliśmy wyroby czekoladowo-cukiernicze za ponad 6,3 mld złotych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rynek słodyczy w Polsce wciąż rośnie. W 2013 r. wyeksportowaliśmy wyroby czekoladowo-cukiernicze za ponad 6,3 mld złotych.
więcejO tym, jak stworzyć wizytówkę w sieci, budować zaufanie klientów oraz ich zaskakiwać, korzystając z popularnych portali społecznościowych, opowiada nasz ekspert ds. marketingu Michał Rusek, właściciel agencji Marketing Fanpage.
więcejAż 4 fachowe opracowania będą do nabycia na stoisku Mistrza Branży podczas tegorocznych targów ExpoSweet w Warszawie i SweetTargów w Katowicach!
więcejAkademia Słodka Pasja zaprasza na szkolenia z mistrzynią kwiatowych kreacji z cukru, Agnieszką Gajdanowicz. W marcu dekoratorka tortów poprowadzi dwa kursy z tworzenia magnolii i róży z masy cukrowej oraz kurs dla zaczynających przygodę ze stylem angielskim.
więcejTegoroczna edycja targów Expo Sweet w Warszawie będzie obfitować w premiery. 22 lutego odbędzie się promocja książki „Słodko-słodkie” autorstwa Małgorzaty Weber, wybitnej znawczyni stylu angielskiego i mistrzyni dekoracji cukierniczych.
więcejNajważniejsze i największe wydarzenia przedstawicieli branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej w Polsce mają miejsce naprzemiennie, w latach parzystych podczas Salonu Technologii Piekarskich i Cukierniczych targów POLAGRA-TECH w Poznaniu, w latach nieparzystych na targach BAKEPOL w Lublinie.
więcejTo nie żart. I Mistrzostwa Śląska dla cukierników mają swojego anioła – dokładnie Łukasza Anioła. Ma 24 lata, jest cukiernikiem i pochodzi ze Śląska. Uparł się, że właśnie tutaj trzeba zorganizować konkurs, który będzie promował zawód i śląskie tradycje cukiernicze.
więcej