![KDS w nowej odsłonie](/public/artykuly-sponsorowane/722/1477/722_1477_4463_136x94.jpg)
KDS w nowej odsłonie 0
WWW.KDS.COM.PL to nowa strona internetowa drukarni etykiet KDS, na którą wszystkich serdecznie zapraszamy. Ciekawa i nowoczesna, odpowiada nowym trendom i jest początkiem wizualnej przemiany Spółki.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
WWW.KDS.COM.PL to nowa strona internetowa drukarni etykiet KDS, na którą wszystkich serdecznie zapraszamy. Ciekawa i nowoczesna, odpowiada nowym trendom i jest początkiem wizualnej przemiany Spółki.
więcejW tym roku nie tylko producenci ale także właściciele sklepów mogą przyłączyć się do świątecznych akcji zbiórek żywności bez konieczności odprowadzania VAT-u. Takie darowizny dodatkowo można rozliczyć w kosztach uzyskania przychodu.
więcej16 grudnia br. odbyła się uroczysta gala ogłoszenia wyników Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek, organizowanego przez dziennik „Rzeczpospolita”. W kategorii „Słodycze i Lody” zwyciężyła marka E.Wedel.
więcejKonkurs tortów okolicznościowych, które od początku towarzyszy targom Expo Sweet, zamyka się na amatorów-pasjonatów. Drugą ważną zmianą jest otwarcie się na uczestników z zagranicy. W jury zasiądą wyłącznie mistrzowie cukiernictwa.
więcej22 listopada br. odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu”, adresowany do osób zajmujących się oświatą zawodową i osób pełniących nadzór nad praktyczną nauką zawodu. W projekcie udział wzięli również piekarze i cukiernicy z województwa lubelskiego.
więcejNieustający wzrost wymagań konsumentów zmusza producentów żywności do poszukiwania nowych rozwiązań technologicznych gwarantujących wysoką jakość oferowanych przez nich produktów. Symbol tego rozwoju stanowią opakowania aktywne.
więcejTemperowanie czekolady jest niezbędne, żeby ograniczyć dojrzewanie tłuszczu, który na powierzchni czekolady daje charakterystyczny "siwy" nalot. Szkopuł w tym, by ten proces przeprowadzić prawidłowo. Sprawdźmy, jak to się robi w warunkach przemysłowych.
więcej