25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.
Serdecznie zapraszamy do zobaczenia Katalogu Świątecznych Receptur. Nie musisz ściągać pliku, skorzystaj z ISSUU - systemu do publikacji dokumentów w formie magazynowej. Wejdź i zobacz.
W produkcji mas czekoladowych od 200 lat stosuje się te same surowce: masło kakaowe, proszek kakaowy, cukier, mleko oraz wanilię. Jakie problemy wiążą się z tymi ostatnimi?
1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...
Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na zaawansowane szkolenia w zakresie tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim, organizowane w trzech miastach Polski. Kursy poprowadzi znakomita artystka sugercraftingu Anna Daraż, uczennica brytyjskiego sugarcraftera Davida MacCarfrae’a.
Drożdżowa strucla, ciasta kruche czy francuskie, świąteczne babeczki z delikatną masą makową z białego maku? Tak, zwłaszcza w okresie Świąt Bożego Narodzenia! Spraw, żeby Twoje wypieki zyskały wyjątkowo delikatnego i wybornego smaku z nowym nadzieniem firmy Prospona.
Dobra wiadomość dla wszystkich miłośników słodkich przysmaków ze stolicy Górnego Śląska! 30 listopada br. w Katowicach zostanie otwarty nowy lokal sieci Pijalni Czekolady E. Wedel. Gdzie? W Galerii Katowickiej. Akurat na andrzejki :)