25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
90 par oczu, 900 słodkich kul i butelki z wodą, które można otworzyć dopiero po zakończeniu… Ilość kalorii z pewnością dużą, ale kto by się tym przejmował. Liczy się czas, w którym zwycięzcy uda się zjeść jak najszybciej 10 pączków. I tak jest w Poznaniu, tuż przed tłustym czwartkiem już od 7 lat.
Analitycy przewidują, że w sezonie 2012/2013 nadwyżka produkcyjna cukru zmniejszy się prawie o połowę. Takie wnioski wyciągnięto podczas 8. konferencji poświęconej rynkowi cukru w Dubaju.
- Cukier jest równie szkodliwy i uzależniający jak alkohol i tytoń i jego obrót powinien być regulowany - uważa Robert Lusting, profesor pediatrii na Kalifornijskim Uniwersytecie w San Francisco (UCSF).
Trwają gorączkowe przygotowania do otwarcia nowej Pracowni Cukierniczej tortownia.pl, którą poprowadzi mistrzyni cukiernictwa Bożena Sikoń. W związku z tymi zmianami tortownia.pl planuje też rozbudowę zespołu.
Takiej okazji nie można przegapić! 70% tańsze szkolenia i dokumentacja HACCP/GHP/GMP na platformie HACCP Online! Czekamy na Ciebie 21-23 lutego na stoisku redakcji "Mistrza Branży" nr 7 podczas Expo Sweet.