...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Maison Pierre Marcolini – wielkie otwarcie w Harrodsie

    Maison Pierre Marcolini – wielkie otwarcie w Harrodsie 0

    Luksusowy butik, „teatr czekolady” znanego belgijskiego chocolatiera Pierre’a Marcoliniego został otwarty w londyńskim Harrodsie. Harrods, kończąc czteroletnią przebudowę swoich wnętrz, stworzył oferującą wyjątkowe doznania Czekoladową Halę.

    więcej
  • Masters Of Pastry 2021

    Masters Of Pastry 2021 0

    Inspirujący konkurs cukierniczy, międzynarodowy finał już 19 i 20 maja. Poznaj techniki i nowe sposoby łączenia smaków, kolorów, kształtów i tekstur.

    więcej
  • 100% owoców dla lodziarni i cukierni

    100% owoców dla lodziarni i cukierni 0

    Jeśli zależy Ci na naturalnych składnikach najwyższej jakości, nie mogłeś trafić lepiej! W ofercie firmy Frubox producenta przecierów owocowych, znajdują się pulpy owocowe składające się w 100% z owoców.

    więcej
  • Roślinnie, wiosennie i owocowo - nowe wydanie Mistrza Branży

    Roślinnie, wiosennie i owocowo - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Czy wegańskie cukiernictwo zdominuje branżę? Czym zastąpić w nim masło i jaja? Między innymi, na te pytania odpowiada gość naszej okładki, ekspert roślinnych słodkości - Patryk Szczepański. A oprócz tego - czas na owoce, lody dla opornych oraz tortowe S.O.S. Zapraszamy do lektury nowego apetycznego wydania!

    więcej
  • Sweets Competeeon - Internetowe Mistrzostwa Cukiernicze

    Sweets Competeeon - Internetowe Mistrzostwa Cukiernicze 0

    Sweets Comepteeon to Mistrzostwa stworzone z miłości do słodkości, do udziału w których zaproszeni są wielbiciele tortów, monoporcji oraz, uginających się pod ciężarem smakołyków, słodkich stołów. Szeroki wybór kategorii oraz dywizji sprawi, że każdy cukiernik, niezależnie od doświadczenia, będzie mógł się wykazać!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe