...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Cukiernia Francoisa Perreta już otwarta

    Cukiernia Francoisa Perreta już otwarta 0

    Od 7. czerwca 2021 desery jednego z najlepszych cukierników świata, Francoisa Perreta, są dostępne już nie tylko dla gości paryskiego hotelu Ritz. Swoje podwoje przy 38 Rue Cambon otworzył słodki butik Ritz Paris Le Comptoir. To już nie sezonowy pop-up, a stała cukiernia z możliwością zakupów na wynos.

    więcej
  • Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny

    Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny 0

    Desery rodem z XVII wieku, czekoladowy tramwaj, moda na liofilizaty, podkręcanie sprzedaży - to wszystko znajdziecie w tym wydaniu Mistrza Branży. A na naszej okładce kucharz, cukiernik, piekarz i od niedawna lodziarz - człowiek wielu talentów, którego nic nie zatrzyma w dążeniu do doskonałości swojej profesji - Michał Molenda.

    więcej
  • Ekrany dla klienta – idealne rozwiązanie do piekarni

    Ekrany dla klienta – idealne rozwiązanie do piekarni 0

    Prowadzenie piekarni czy cukierni nie polega jedynie na dostarczaniu klientom najlepszych i najsmaczniejszych wypieków. Prowadzenie biznesu to przede wszystkim sprawna komunikacja i wzajemne zrozumienie. Jak je osiągnąć w obleganym miejscu, w którym cały czas rosną kolejki?

    więcej
  • Van Houten – pierwsza różowa czekolada do picia

    Van Houten – pierwsza różowa czekolada do picia 0

    Po wielu deserowych wariacjach z czekoladą ruby i po czterech latach od jej wprowadzenia na rynek przyszedł czas na czekoladowy napój. Firma Van Houten – pierwszy na świecie producent czekolady do picia i marka należąca od 1998 roku do koncernu Barry Callebaut – rozpoczęła sprzedaż rubinowego proszku czekoladowego.

    więcej
  • Jak wykorzystać owoce w cukiernictwie?

    Jak wykorzystać owoce w cukiernictwie? 0

    Owoce to nie tylko efektowny element dekoracji tortu lub dodatek do kremu. U progu lata warto sobie przypomnieć, jak szerokie jest ich zastosowanie i zasady pracy z surowcem.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe