...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Pastry + chef = Mistrz Rosa

    Pastry + chef = Mistrz Rosa 0

    Choleryk? Perfekcjonista? Meloman? Bardziej Pastry czy po prostu Chef? Mistrz! Maciej Rosiński, trener polskiej kadry na mistrzostwa w Luksemburgu, przekonuje, że między kuchnią a cukiernią istnieje tylko cienka granica.

    więcej
  • Jak zaksięgować paragon za autostradę w kosztach firmowych?

    Jak zaksięgować paragon za autostradę w kosztach firmowych? 0

    Nieodzownym elementem prawie każdego biznesu jest samochód. Używając go do przejazdów firmowych, przedsiębiorca ponosi różnego rodzaju koszty, począwszy od zakupu paliwa, przez myjnię i naprawy, na opłatach za autostradę skończywszy. Czy paragon za przejazd drogami szybkiego ruchu może stanowić podstawę do ewidencji kosztu?

    więcej
  • Wyjazd na SIGEP – dla potencjalnych kupców

    Wyjazd na SIGEP – dla potencjalnych kupców 0

    Prowadzisz biznes w branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarskiej czy kawowej? Szukasz najlepszych produktów, nowych dostawców, partnerów biznesowych z całego świata? Znajdź ich wśród wystawców kolejnej edycji targów SIGEP. Zapraszamy do wyjątkowego wyjazdu biznesowego do Rimini w styczniu 2019 r.

    więcej
  • Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek

    Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek 0

    Cake Festival Poland to już nie tylko największa wystawa i konkurs dekoratorów tortów i słodkości. Tegoroczna edycja to także doskonała oferta stref, w których zagoszczą specjaliści od prowadzenia biznesu, marketingu, ekologii, lodziarstwa i nie tylko!

    więcej
  • Pieczywo w centrum uwagi Mistrza Branży

    Pieczywo w centrum uwagi Mistrza Branży 0

    Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe