...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Słodkie trendy 2025: nowoczesna elegancja i powrót do korzeni

    Słodkie trendy 2025: nowoczesna elegancja i powrót do korzeni 0

    Czy ktoś powiedział „cukiernicza rewolucja”? W 2025 roku rynek cukierniczy serwuje prawdziwy deserowy spektakl – nowoczesna elegancja flirtuje z klasyką, a minimalistyczne formy romansują z odważnymi kolorami. Przygotuj się na podróż, która osłodzi ci życie!

    więcej
  • V edycja Dekor-PIERNIK-Art. Wyniki konkursu i zjawiskowe prace

    V edycja Dekor-PIERNIK-Art. Wyniki konkursu i zjawiskowe prace 0

    Od 5 lat w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych im. F. Chopina w Żychlinie odbywa się ogólnopolski konkurs na artystyczne dekorowanie pierników dekor - PIERNIK art, kierowany do uczniów szkół gastronomicznych. Główną
    organizatorką przedsięwzięcia jest nauczycielka Katarzyna Hryciuk.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe