Jesienna oferta szkoleniowa dla głodnych rozwoju cukierników 0
Torty i tarty, masa cukrowa i drip cake, makaroniki, kawa i czekolada oraz dużo więcej inspirujących tematów - poznaj nową ofertę szkoleń w Artystycznej Szkole Wiesława Kuci.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Torty i tarty, masa cukrowa i drip cake, makaroniki, kawa i czekolada oraz dużo więcej inspirujących tematów - poznaj nową ofertę szkoleń w Artystycznej Szkole Wiesława Kuci.
więcejZapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.
więcejZakończyła się rejestracja do największego i najważniejszego konkursu słodkiej dekoracji - Cake Festival Poland. I to z rekordową liczbą zgłoszeń! Podczas tej edycji zobaczymy 522 prac.
więcejOrganic and Natural Products Expo – największe regionalne targi na Bliskim Wschodzie, prezentujące wyłącznie produkty z branży ekologicznej – podwajają swoją powierzchnię w roku 2018.
więcejW tym rankingu jury byli sami klienci. A właściwie ich opinie i oceny wystawiane firmom w Internecie. Do kogo poleciały Orły?
więcejDekoratorzy z całej Polski dawno już zarezerwowali termin 23-24 października. To właśnie w tych dniach odbędzie się III edycja Cake Festival Poland. Jakie nowości czekają na nich tym razem?
więcejMałe jest piękne, ale co zrobić, jeśli nasze ciasteczka, choć pyszne i cudownej urody, na fotografii nie prezentują się dobrze? O ile z artystycznie dekorowanymi produktami jest nieco łatwiej – już samo wykończenie przykuwa wzrok – to już w przypadku małych, prostych w formie ciasteczek bywa naprawdę ciężko. Co wtedy robić?
więcej